ΑΝ Η ΑΕΚ «ΞΕΒΙΔΩΣΕΙ» ΑΠΟ… ΜΠΑΓΕΡΝ

 

Δεν είναι εύκολο σε μία ομάδα να παίζει από αγώνα σε αγώνα με σκέψη διαφορετική. Πρώτα είναι η σκέψη, πόσο κουνιέται το μυαλό, και μετά η τακτική. Για παράδειγμα η ΑΕΚ. Αντιμετωπίζει τον Άρη με στόχο να κερδίσει και μετά την Μπάγερν, να αποφύγει την ήττα. Δεν βάζω στο λογαριασμό το ματσάκι με τον Παναθηναϊκό, διότι σ’ αυτό η πρωταθλήτρια 2018 απουσίαζε. Δεν ήταν στο γήπεδο. Όποτε δεν λες ότι είχε αυτή ή την άλλη στρατηγική.

Με τον Ατρόμητο, μεσημεριάτικα σήμερα στις 3, η ΑΕΚ δεν τα πάει καλά. Στο περασμένο πρωτάθλημα ο Ατρόμητος στο ΟΑΚΑ πήρε «2» με 1-0, 8η αγωνιστική, και «Χ» 1-1 στο Περιστέρι. Την σαιζόν 2016-17 ο Ατρόμητος απέσπασε πάλι αποτέλεσμα (2-2) στο ΟΑΚΑ αλλά έχασε στο Περιστέρι (0-1). Στην πρώτο πρωτάθλημα (2015-16) με την επιστροφή της ΑΕΚ, οι δύο ομάδες είχαν από νίκη 1-0.

Πώς θα ρυθμίσει το «εργαλείο» στο κεφάλι της μέσα η ΑΕΚ; Φούλ επίθεση; Δεν το συνηθίζει. Απλά κατοχή της μπάλας και στο λάου- λάου ελπίζοντας να βγουν 2-3 φάσεις και κανένα γκολάκι. Κι αν ο Ατρόμητος αποφασίσει να γίνει το αφεντικό του αγώνα ποιο ρόλο θα παίξει η ΑΕΚ;

Ο Ατρόμητος με 21 πόντους και 14-6 γκολ δεν είναι Απόλλωνας. Δεν έχει τύχη η ΑΕΚ (17-3 γκολ και 20 μείον 3 βαθμούς) αν εμφανιστεί χαλαρά αλά ΠΑΟΚ στο Περιστέρι.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΕΡΔΙΣΑΝ! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΟΚΤΣΗΔΕΣ;