ΣΕ ΠΟΙΑ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΤΟΥ… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 

Από την εποχή του Νεστορίδη και του Παπουλίδη αμέτρητη είναι η λίστα των ποδοσφαιριστών οι οποίοι από τον Πανιώνιο πήγαν στις «μεγάλες» ομάδες. Καταδικασμένος είναι ο Πανιώνιος να τροφοδοτεί με Μαύρους και Σαραβάκους και Αναστόπουλους τις τρεις ομάδες του πάλαι ποτέ ΠΟΚ. Να περιοριστούμε τα τελευταία μόλις χρονιά:

ΣΕ ΑΕΚ: Τζιμπούρ, Ενσαλίβα, Μάκος, Κοντοέ, Ανέστης, Λαμπρόπουλος, Ντούνης, Αραβίδης, Μασούντ, Μπακασέτας.

ΣΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ: Οικονόμου, Γιαννακόπουλος, Ευαγγέλου, Μπουμάλ, Τζιόλης, Μάντζιος, Σπυρόπουλος.

ΣΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ: Αυλωνίτης, Ανσαριφάντ, Ρισβάνης, Χατζησαφή, Σιώπης, Μανιάτης, Σιόβας, Σάμαρης, Κολοβός.

Μήπως ξεχάσαμε κάποιον; Από τον Ολυμπιακό ανακοινώθηκε η απόκτηση του 24χρονου Γιώργου Μασούρα του Πανιωνίου, τον μεσοεπιθετικού που προέρχεται από τον Ηλυσιακό. Ποια θα είναι η τύχη του Μασούρα που από τον προσεχή Ιανουάριο έχει δικαίωμα να φοράει τη φανέλα του Ολυμπιακού; Θα πάει στη Νότιγχαμ, σε άλλη ομάδα της Ελλάδος, ή θα… μείνει στον Ολυμπιακό; Θα δοθεί δανεικός, θα μεταπωληθεί, θα τον δώσουν ελευθέρας;

Εύλογα τα ερωτήματα αν ληφθεί υπ’ όψιν η ανεξήγητη «πολιτική» στο πάρε- δώσε με ποδοσφαιριστές. Κάθε έξι μήνες ο Ολυμπιακός ξεφορτώνει ένα φορτηγό παίκτες και… ξαλαφρώνει από άλλους τόσους. Δύσκολο να αντιληφθεί κάποιος το… νόημα του σχεδιασμού, αν πράγματι υπάρχει τέτοιος.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΗΝ ΑΕΚ ''ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ'' Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ