Η ΑΕΚ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΑΓΙΑΞ ΚΑΙ ΤΟ… ΞΕΧΝΑ

 

Αν χάσει απόψε η Μπενφίκα στο Μόναχο από την Μπάγερν, τότε αποκλείεται στη συνέχεια του campions league ακόμα κι αν την τελευταία αγωνιστική νικήσει την ΑΕΚ στη Λισαβόνα. Την δεύτερη θέση του ομίλου παίρνει ο Άγιαξ, έστω κι αν χάσει από την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ. Ποια είναι η κουβέντα;

Ότι δεν έχει νόημα, όχι μόνον βαθμολογικό, το παιχνίδι της πρωταθλήτριας ΑΕΚ στις 8 μ.μ. με τον Άγιαξ. Κανένα νόημα, μετά το στραπάτσο της ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Έχει μία πιθανότητα η ΑΕΚ να περάσει τελικά ως τρίτη ομάδα στον όμιλο και να συνεχίσει στο Europa league, σε περίπτωση που κάνει νίκες στα δυο τελευταία παιχνίδια. Σήμερα με τον Άγιαξ και στις 6 Δεκεμβρίου με την Μπενφίκα εκτός. Ποιος ασχολείται!

Είναι εκτός τόπου και χρόνου και άνευ σημασίας κάθε σκέψη, κάθε ελπίδα για πρόκριση στην Ευρώπη. Η ΑΕΚ εμφανίζει σοβαρό αγωνιστικό πρόβλημα, που δεν λύνεται με την «πολυτέλεια» που θα της χάριζε η πρόκριση. Με μηδέν βαθμούς στον όμιλο και εκτός πρωταθλήματος ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα, ο προβληματισμός είναι «τι κάνουμε;», τουλάχιστον μέχρι τις μεταγραφές του Ιανουαρίου.

Αλήθεια, η ΑΕΚ έχει ανάγκη μόνον από μία τονωτική ένεση, στις μεταγραφές, ή ρεκτιφιέ, αλλαγή τον κινητήρα της.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΗΝ ΑΕΚ ''ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ'' Ο ΟΥΖΟΥΝΙΔΗΣ