Ο ΤΟΥΡΕ «ΗΡΘΕ» ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ… ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ

 

Δεν υπάρχει κανένας Τουρέ στον Ολυμπιακό. Ο παικταράς ανήκει βέβαια στην ΠΑΕ του Πειραιά, άλλωστε έπαιξε δύο- τρία ματσάκια με την φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά αποδείχτηκε μία ακόμα καραμπινάτη αποτυχία μεταγραφική. Αλά Εσιέν στον Παναθηναϊκό και Μπερμπάτωφ στον ΠΑΟΚ.

Τελειωμένος ήρθε στη Θεσσαλονίκη ο Βούλγαρος Μπερμπάτωγφ κι όταν έγινε παρελθόν στον ΠΑΟΚ, διότι δεν τα κατάφερε να σταθεροποιηθεί στην ενδεκάδα, έψαχνε να κάνει… μεταγραφή στην Αγγλία. Όπως και ο Γιάγια Τουρέ. Δεν κάνει για τον Ολυμπιακό και θέλει, σύμφωνα με τα… έγκυρα ρεπορτάζ, να… επιστρέψει σε ομάδα της αγγλικής πρέμιερ. Όπως… επέστρεψε στον Ολυμπιακό.

Ουδείς ασχολείται με τον Γιάγια Τουρέ στον Ολυμπιακό. Ο κόσμος, δηλαδή, τον έχει ξεχάσει, δεν τον περιμένει να… επανέλθει με την… επιστροφή του. Μέχρι που λένε, μεταξύ σοβαρού κι αστείου, ότι ο συμπληρωμένος στα 35 χρόνια και έξι μήνες ποδοσφαιριστής από την Ακτή Αλεφανταστού ήρθε στον Ολυμπιακό μόνο για το… αεροδρόμιο. Ότι αυτή ήταν η «συμφωνία». Με τη σκοπιμότητα να δώσει ελπίδες στον κόσμο ότι ο Ολυμπιακός θα ξαναπάρει το πρωτάθλημα.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΑΠΕΤΥΧΕ Η ΑΕΚ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ