ΓΙΑΤΙ Ο ΚΑΛΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΠΕΤΙΣ

 

Τελικά, στην πράξη αποδεικνύεται πως ελάχιστη ή καθόλου σχέση έχει με την αλήθεια το φιλολογικό ''Μπορείς, άμα θέλεις…''. Αυτό, όπως και το άλλο ''Έχε πίστη, θα τα καταφέρεις…'' ταιριάζουν μόνον στα παραμύθια. Στον κόσμο της φαντασίας, του ονείρου. Δύσκολο και με πολύ τύχη βρίσκουν τη δικαίωση στον κόσμο της πραγματικότητας.

Ο Ολυμπιακός χθες στη Σεβίλη με την Μπέτις. Ολοφάνερο το νταηλίκι του. Η αποφασιστικότητα του. Βγήκε στο γήπεδο κι έβγαλε πάθος. Δύναμη. Γιατί ήλπιζε στη νίκη. Δεν έπαιξε για να μη χάσει. Και πίστευε πως θα πετύχει. Γεμάτος από ενθουσιασμό.

Έλα, όμως, που ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 1-0. Και πιθανόν να έφευγε χαμένος με περισσότερα του ενός γκολ. Γιατί; Δεν φτάνει μονάχα η θέληση, όπως στους ήρωες των παραμυθιών. Χρειάζεται ο Ολυμπιακός και κάποια στοιχεία που του λείπουν. Τόσο απλά.

Καλός, πολύ καλός ήταν ο Ολυμπιακός και στο Μιλάνο απέναντι της προβληματικής, της μέτριας Μίλαν. Κι έχασε. Καθαρά. Το ίδιο και με την Μπέτις, η εικόνα της οποίας δεν τρομάζει. Η ισπανική ομάδα έχει κάποιες μονάδες και με ποδοσφαιρική παιδεία στο παιχνίδι έκανε τη διαφορά στην παραγωγή αποτελέσματος.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΝΟ 9 ΦΟΡΤΟΥΝΗ ΧΩΡΙΣ… ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ