ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΛΙΧΤΕΝΣΤΑΙΝ

 

Να το πάρουμε απόφαση. Η Ελλάδα στο ποδόσφαιρο δεν είναι για τα μεγάλα σαλόνια. Και οι ομαδάρες μας, αυτές που αποκαλούμε «μεγάλες», δεν αξίζουν να κερδίσουν τίτλους και διακρίσεις στα κύπελλα Ευρώπης. Και η εθνική είναι για πέταμα, μακριά από το επίπεδο του μούντιαλ και του Ευρώ.

Έγινε μία φορά, το 2004, πήρε η εθνική το Ευρώ, διότι μία στα χίλια χρόνια έχει και ο και Θεός το δικαίωμα να κοιμηθεί. Να τον πάρει ο ύπνος. Είναι πρόκληση, λοιπόν, όποτε γίνεται κλήρωση για την προκριματική φάση του μουντιάλ και του Ευρώ, να… ζεσταίνονται οι ελπίδες της Ελλάδος.

Πρόκληση, βέβαια. Ο κοντός να παριστάνει τον ψηλό. Ο άσχημος τον ωραίο. Είσαι κοντός, κύριε. Δεν σταματάς να είσαι επειδή φοράς ψεύτικο πόδι. Ούτε ο καράφλας έχει μαλλιά επειδή βάζει περούκα.

Ιταλία, Βοσνία, Φινλανδία, Αρμενία, Λίχτενστάϊν οι αντίπαλοι της Ελαδάρας ομαδάρας στον όμιλο για το Ευρώ 2020. Περνάνε οι δύο πρώτοι. Το μόνο σίγουρο(;) είναι η Ελλάδα με Άγγελο Αναστασιάδη να κερδίσει το Λίχτενστάϊν. Με την προϋπόθεση ότι πριν το ματς θα πάνε στην εκκλησία όλοι οι διεθνείς. Παραμονή της ήττας από την Εσθονία (φώτο) στο κάλεσμα του προπονητή να εκκλησιαστούν προαιρετικά ανταποκρίθηκαν μόνον εννέα παίκτες.

Με τη βοήθεια του Θεού ας ελπίσουμε η εθνική να κερδίσει την ομάδα του πριγκιπάτου Λίχτενστάϊν των 38.000 κατοίκων.

Διαβάστε ακόμα:

ΒΡΥΧΗΘΗΚΑΝ ΛΙΟΝΤΑΡΙΑ, ΟΥΡΛΙΑΞΑΝ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ