Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΟΥΤΑΡΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΗΡΗ ΜΙΛΑΝ

 

Μας τα ζάλισε ο εκφωνητής, για την μεγάλη Μίλαν. Την ομάδα με τα 7 champions league. Και την απίστευτη πρόκριση του Ολυμπιακού.

Μέχρι να αρχίσει το παιχνίδι ο Ολυμπιακός πήγαινε για το 2-0 κι αυτό ήταν ένα αποτέλεσμα απόλυτα κατορθωτό, σε καμία περίπτωση έκπληξη, αν ληφθεί υπ’ όψιν ότι σήμερα η Μίλαν δεν έχει και πολύ σχέση με το παρελθόν της. Ποια Μίλαν; Για να ξέρουμε τι λέμε, σήμερα είναι εκτός κόλπου. Ανίκανη να απαιτεί διάκριση στα κύπελλα Ευρώπης.

Ναι, μεν ο Ολυμπιακός απόκλεισε με 3-1 την Μίλαν, αλλά στο Καραϊσκάκη ο κόσμος έχει ζήσει πολύ πιο σπουδαίες και ιστορικές βραδιές. Το όνομα και η φανέλα της Μίλαν δεν έπαιξαν, αντίπαλος του Ολυμπιακού ήταν μία ανάπηρη ομάδα, φαγώσιμη για τα δόντια ενός αποφασιστικού και γεμάτου από ενθουσιασμό Ολυμπιακού.

Για μία ώρα το έργο ήταν στο 0-0. Στο 70 έγινε το 2-0 και στο 71 το 2-1. Όλα ήταν μέσα. Απ’ εδώ η απ’ εκεί να γίνει η ζημιά. Συστήματα και τακτικές ήταν χαίρετε και στις δύο ομάδες. Τελικά, πιο τυχερός ο Ολυμπιακός, πήρε την πρόκριση από την Μίλαν με τον προβληματικό προπονητή της.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΙΑ ΗΤΤΑ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΙΒΑΝ