ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟ, ΡΕ, ΓΑΜΩΤΟ...

 

Σιγά την είδηση. Σιγά την αποκάλυψη. Σιγά που περιμέναμε την αστυνομία να μας μας πει το μεγάλο νέο. Ότι τα παλιόπαιδα που κοπάνησαν τον διαιτητή Θανάση Τζήλο ούτε τον ήξεραν, ούτε είχαν προηγούμενα μαζί του. ''Δουλειά'' έκαναν, όπως όλοι οι κανονικοί εργαζόμενοι. Για το μεροκάματο κακοποίησαν το κοράκι, όχι γιατί ο Τζήλος σδίκησε την αγαπημένη ομαδάρα τους.

Ακόμα η αστυνομία δεν ανακοίνωσε τίποτα συγκεκριμένο. Διέρρευσε, όμως, ότι μέσα στους ύποπτους που επιτέθηκαν, που την είχαν στημένη έξω από το σπίτι του Τζήλου, είναι άτομο ηλικίας 48 χρονών με ποινικό μητρώο. Με φυλακή που βγήκε έξω διότι πήρε αναστολή της ποινής του.

Ο πρόεδρος της ομάδας δίνει την εντολή. Έτσι γίνεται το πράμα. Κατά 99% κανένα παρόμοιο επεισόδιο δεν προκύπτει αν δεν το αποφασίσει το αφεντικό της ΠΑΕ. Ο οποίος, βέβαια, δεν θα κάνει καμιά επαφή, ούτε καν επικοινωνία με τα ''παιδιά'' που θα αναλάβουν να τιμωρήσουν τον διαιτητή, κι έτσι να περάσει το σχετικό ''μήνυμα'' στην πιάτσα. Τα ίδια θα πάθει όποιο άλλο κωλόπαιδο σφυρίξει σε βάρος μας και ανάποδο αράουτ.

Ο πρόεδρος της ομάδας, που δίνει την εντολή, δεν ξέρει τίποτα. Ποτέ. Ούτε αυτός θα μετρήσει τα λεφτά της αμοιβής στους... φανατικούς ''οπαδούς'' της ομαδάρας.

Ο πρόεδρος της ομάδας, μάλιστα, θα βγάλει ανακοίνωση και θα καταδικάζει τη βία.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΓΚΟΛ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ