Ο ΠΑΝΙΚΟΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

 

Κρυόπλαστο αστείο. Ο ΠΑΟΚ έχασε στην Πάτρα από την Παναχαϊκή διότι δεν τον ενδιαφέρει το κύπελλο. Όλη η δύναμη πυρός της ομάδας είναι στραμμένη στο πρωτάθλημα, που είναι ο υπέρτατος στόχος. Γι’ αυτό, άλλωστε, ο ΠΑΟΚ αδιαφόρησε και για τη διάκριση στο europa league. Γι’ αυτό αποκλείστηκε στην Ευρώπη, επίσης από κατώτερη ομάδα. Επειδή θέλει να αφοσιωθεί μονάχα στο πρωτάθλημα.

Κρυόπλαστο αστείο Νο 2. Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Παναχαϊκή παρουσιάστηκε αγνώριστος διότι η ομάδα επηρεάστηκε από την απώλεια του Πρίγιοβιτς. Με συνέπεια να γνωρίσει την πρώτη ήττα. Δεν έχασε στο πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ και έφυγε από το γήπεδο χαμένος από ομάδα Β’ εθνικής.

Κρυόπλαστο ντούζ. Ο ΠΑΟΚ έχασε από την Παναχαϊκή διότι ακόμα δεν έχει ξεφύγει από τον γνωστό, τον πασίγνωστο ΠΑΟΚ του χθες και του προχθές. Της ομάδας που δεν αντέχει στις υψηλές θερμοκρασίες και στους παγετώνες του πρωταθλητισμού. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες για τα χάλια του στην Πάτρα, μάλιστα με αντίπαλο που τον έπαιξε στα ίσα.

Η Παναχαϊκή δεν κλείστηκε πίσω, δεν… εμπόδισε τον ΠΑΟΚ να κάνει το παιχνίδι του. Η Παναχαϊκή δεν φοβήθηκε (!) τον ΠΑΟΚ και ο πρωτοπόρος του πρωταθλήματος, αυτή τη φορά, με μέτρια εμφάνιση πάλι, δεν γλύτωσε.

Μία ήττα- έκπληξη συμβαίνει και στις πιο μεγάλες ομάδες. Το πρόβλημα δεν είναι η αγωνιστική αποτυχία, αλλά αν η ομάδα πέσει στο λούκι του πανικού. Να μην έχει πρόβλημα και να το… γέννησει γιατί αδυνατεί ψυχολογικά να ξεπεράσει μία αδικαιολόγητη ήττα. Μία ήττα που θα προκαλέσει επίθεση στην αυτοσυγκέντρωση της ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

ATHENS ALIVE, ΑΛΛΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΨΕΜΑ