ΑΛΕΚΟ, ΔΕΙΞΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ!

 

Αυτό δεν το καταλαβαίνω. Αυτή την κοροϊδία που επαναλαμβάνεται σε κάθε μεταγραφή ποδοσφαιριστή. Φωτογραφία με την φανέλα της νέας ομάδας του. Της νέας ανώνυμης εταιρείας. Τι να σημαίνει αυτό;

Ότι ο ποδοσφαιριστής επειδή άλλαξε εργοδότη άλλαξε και… θρησκεία. Ο ορθόδοξος χριστιανός Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς γιατί τον έβαλαν να φωτογραφηθεί με την κιτρινόμαυρη φανέλα της Αλ Ιτιχάντ; Να δείξουν ότι ασπάστηκε το ισλάμ. Και εκτός γηπέδου θα κυκλοφορεί με κελεμπία. Και επάνω του θα έχει το κοράνι.

Ο Αλέκος έφυγε από τον ΠΑΟΚ και αποχαιρέτησε μ’ ένα τυπικό goodbye τους συμπαίκτες του και τον κόσμο της ομάδας. Και ανέφερε ότι ο ΠΑΟΚ είναι κάτι περισσότερο από κλαμπ. Μίλησε, δηλαδή, στη γλώσσα των οπαδών, που γι’ αυτούς ο ΠΑΟΚ είναι ιδέα, είναι θρησκεία, είναι ένα ξεχωριστό κομμάτι στην καθημερινότητα τους.

Αντί να σταθεί απέναντι στην κάμερα με τη φανέλα της νέας ομάδας του ο Πρίγιοβιτς θα ήταν πιο αληθινός να φωτογραφηθεί με μία... λευκή επιταγή. Ένα πακέτο με δέσμες χαρτονομισμάτων. Επειδή τα λεφτά, μόνον τα λεφτά είναι που ορίζουν την απόφαση του επαγγελματία σήμερα να παίζει σ’ αυτή την ομάδα κι αύριο σ’ άλλη.

Διαβάστε ακόμα:

ΘΑ ΤΑ ΒΑΨΟΥΝ ΜΑΥΡΑ