Ο ΠΑΟΚ ΠΑΛΙ 3-0 ΧΩΡΙΣ… ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ

 

Που είναι ο Πρίγιοβιτς; Σίγουρα δεν ήταν στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ, τόσο στο 3-0 εκτός έδρας με τον Αστέρα, όσο και στο 3-0 της Τούμπας, χθες με τον Πανιώνιο. Μήπως, τελικά, η ''απώλεια'', μάλιστα η εκτός προγράμματος, η μη αναμενόμενη του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος ωφέλησε το φαβορί του πρωταθλήματος; Γιατί, όχι.

Από μια άποψη με τον Πρίγιοβιτς στην κορυφή της επίθεσης ο Σέρβος ζητούσε να τον… ταίζουν μπαλιές οι συμπαίκτες του. Τακτική με την ευλογία του προπονητή. Με μια άλλη κουβέντα η ομάδα να παίζει για έναν, να σερβίρει σ' έναν, τον γκολτζή της.

Ο ΠΑΟΚ, όμως, έχει δυνατό ρόστερ. Πλήρες. Και κάποιοι παίκτες είναι σε θέση να καλύπτουν και δυο ρόλους. Όχι π.χ. όπως ο Μάτος που είναι κλασικός δεξιός μπακ και μόνο γι’ αυτή τη θέση. Έχει, λοιπόν, εναλλακτικές ο ΠΑΟΚ.

Τι είναι το καλύτερο; Η ομάδα για να πάρει το τρίποντο να ψάχνει το πόδι και το κεφάλι του κυνηγού κρούσης ή να φτιάχνει ευκαιρίες και όποιος… προλάβει να κάνει το γκολ; Οπωσδήποτε το δεύτερο. Αυτό, δηλαδή, που άνετα ο ΠΑΟΚ μπορεί να εφαρμόσει και στο γήπεδο, όχι μόνον στη θεωρία, στον πίνακα.

Έφυγε ο Πρίγιοβιτς. Και; Από τρία τεμάχια ο ΠΑΟΚ στα δυο ματς χωρίς τον Σέρβο.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΖΑΜΠΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΟΝ… ΑΡΧΙΚΟΡΙΟ