Ο ΠΑΟΚ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ, ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΟΛΥ

 

Για μια φορά ακόμα ο ΠΑΟΚ δεν ικανοποίησε με την απόδοση του. Παρ’ ό,τι δεν βρήκε αντίσταση στην Τούμπα από τον φουκαρά Πανιώνιο. Ποιος, όμως, περιμένει σήμερα το ρεσιτάλ ποιοτικού ποδοσφαίρου από τον… καταδικασμένο να κυνηγήσει πάση θυσία την κούπα ΠΑΟΚ; Ούτε οι οπαδοί του, ούτε κι αυτός ο προπονητής του πρωτοπόρου στη βαθμολογία.

Στόχος του ΠΑΟΚ είναι να μη φύγει από το γήπεδο χωρίς το τρίποντο της νίκης. Σε κάθε παιχνίδι. Κι αυτός ο ΠΑΟΚ έχει πείσει ότι το θέλει το πρωτάθλημα. Το πιστεύει ότι θα σηκώσει το κατσαρόλι. Ότι δεν το χάνει με τίποτα.

Φουκαράς ο Πανιώνιος; Τι άλλο! Προσπαθεί να επιβιώσει στην κατηγορία, μη μπει στην περιπέτεια της αποφυγής του υποβιβασμού. Φουκαράς διότι δεν έχει την πολυτέλεια του κίνητρου, να θέσει στόχους αγωνιστικούς, βαθμολογικούς. Παραχώρησε και τον Μασούρα. Πως αλλοιώς θα ανταποκριθεί οικονομικά στις απαιτήσεις του πρωταθλήματος.

Να μη… ντρεπόμαστε να λέμε με ποιους αντιπάλους μια ζωή οι ομαδάρες μας παίρνουν τα πρωταθλήματα. Από Πανιώνιους και Λεβαδειακούς, Παναιτωλικούς και Απόλλωνες. Από ομάδες που στο πρωτάθλημα μέσα έχουν το δικό τους… πρωτάθλημα. Έτσι δεν γίνεται παντού; Όχι! Ασφαλώς στην Ισπανία π.χ. και την Γερμανία το 80% των ομάδων δεν έχει τα κυβικά να διεκδικήσει τίτλο, όμως… Η Ρεάλ και η Μπαρτσελώνα, η Λίβερπουλ και η Άρσεναλ χύνουν αίμα για να κερδίσουν και αντίπαλο στην ουρά της βαθμολογίας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΠΑΛΙ 3-0 ΧΩΡΙΣ… ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ