ΡΟΥΦΟΥΣΕ ΚΟΚΑΙΝΗ Ο BORG... ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ

 

Διαβάζοντας τον τελευταίο καιρό για τις επιτυχίες του Στέφανου Τσιτσιπά, θυμήθηκα τον σούπερ σταρ του τένις την εποχή που ήμουν μικρός. Ήταν ο Σουηδός Björn Borg, ένα αγόρι που είχε αναστατώσει τον πλανήτη και που ξαφνικά στα 26 του αποφάσισε να αποσυρθεί από την ενεργό δράση - ενώ όλα έδειχναν ότι ήταν έτοιμος να κυριαρχήσει για πολλά χρόνια στο παγκόσμιο τένις.

Αποφάσισα να ψάξω για να θυμηθώ τι είχε γίνει, και διαβάζοντας έμεινα με το στόμα ανοιχτό. Απίστευτη ζωή και ακόμα πιο απίστευτη καριέρα. Αλλά το μεγάλο μυστήριο γύρω από την πρόωρη αποχώρηση του από τα court, που ήταν ένα από τα μεγαλύτερα αθλητικά «γιατί» του 20ου αιώνα, λύθηκε χρόνια μετά.

Κατ΄ αρχήν ας ξεκινήσω από τις επίσημες γυναίκες του. Τον Απρίλιο του 1991 η δεύτερη σύζυγός του, η Ιταλίδα τραγουδίστρια Λορεντάνα Μπέρτε αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει στο Μιλάνο. Αρχικά, είχε παντρευτεί τη Ρουμάνα τενίστρια Μαριάνα Σιμιονέσκου στο Βουκουρέστι στις 24 Ιουλίου 1980, αλλά το ζεύγος χώρισε το 1984. Επιπλέον, απέκτησε ένα παιδί με το μοντέλο Γιάνικε Μπιέρλινγκ, γεγονός που αποτέλεσε το ξεκίνημα μιας μεγάλης κόντρας για την επιμέλειά του. Στις 8 Ιουνίου 2002, ο Μποργκ παντρεύτηκε για τρίτη φορά, την Πατρίτσια Όστφελντ, με την οποία απέκτησε έναν γιο κι ενώ η ίδια είχε ήδη δύο παιδιά από προηγούμενο γάμο της.

Η Ιταλίδα τραγουδίστρια Λορεντάνα Μπερτέ, έγραψε στην αυτοβιογραφία της: «Ήταν μια σκούπα που ρουφούσε κοκαΐνη. Κι΄ όταν δεν έβρισκε…

Διαβάστε την συνέχεια εδώ nikosonline.gr