ΤΡΕΙΣ ΒΑΘΕΙΕΣ ΑΝΑΣΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ… ΤΟΥΜΠΑ

 

Φαίνεται, αλλά δεν είναι… βαρύ το πρόγραμμα παιχνιδιών που έχει αμέσως μπροστά του ο ολυμπιακός. Αύριο Κυριακή στις 7.30 μ.μ. παίζει στην Τρίπολη και τον Αστέρα. Ματς κρίσιμο, κομβικό, καθοριστικό για το αν ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει να ελπίζει ως μοναδικός πλέον ανταγωνιστής του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα.

Λεπτομέρεια αξιοσημείωτη. Μέχρι σήμερα ο Αστέρας έχασε και τα δύο παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, εκτός και εντός, όπως και με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Πέντε αγώνες, πέντε ήττες, απολογισμός ''άδικος'' για τον Αστέρα.

Χάνει 1-0 στην πρεμιέρα με γκολ μαϊμού στην Τούμπα ο Αστέρας και στην ρεβάνς δεν σκοράρει παρά τις ευκαιρίες του στην Τρίπολη, στο πρώτο ημίχρονο. Χάνει στο Καραϊσκάκη με γκολ στις καθυστερήσεις. Θα κλείσει το… εξάπορτο με τους ''μεγάλους'' ο Αστέρας με μία ακόμα ήττα, αύριο κόντρα στον Ολυμπιακό;

Στις 9 Φεβρουαρίου ο Ολυμπιακός παίζει το μισό (;) πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Προηγουμένως θα πάρει τρεις βαθιές αναπνοές. Στις 30 Ιανουαρίου και στις 2 Φεβρουαρίου στο Καραϊσκάκη με Λάρισα και Πανιώνιο, αντίστοιχα. Και για το ματς κυπέλλου στην Λαμία (Στις 5, 6 ή 7 Φεβρουαρίου).

Μετά το ντέρμπυ στην Τούμπα ο Ολυμπιακός θα επιστρέψει στο Καραϊσκάκη, στις 14 με Δυναμό Κιέβου και στις 17 με ΑΕΚ. Στη φώτο ο νεοαποκτηθείς 22χρονος Πορτογάλος ακραίος κυνηγός Ντίας.

Διαβάστε ακόμα:

ΡΟΥΦΟΥΣΕ ΚΟΚΑΙΝΗ Ο BORG... ΣΑΝ ΣΚΟΥΠΑ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ