ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΤΟ… ΕΝΑ ΜΟΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

 

Στην πλάστιγγα της Τούμπας ο Ολυμπιακός ζυγίστηκε απελπιστικά ελλιποβαρής, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ που στο γήπεδο απέδειξε, χωρίς αμφισβήτηση, ότι του άξιζε η νίκη 3-1, και βέβαια το πρωτάθλημα. Μετά από 34 χρόνια ο ΠΑΟΚ παίρνει το πρωτάθλημα. Θα μείνει σ’ αυτό του 2019 και θα… θυμηθεί να το ξαναπάρει, όπως το συνηθίζει, μετά από δέκα ή 20 χρόνια;

Από το 1926 που ιδρύθηκε ο ΠΑΟΚ γνώρισε τη χαρά του πρωταθλήματος μονάχα δυο φορές, το 1976 και 1985. Επιβάλλεται(!) να έχει συνέχεια στην κατάκτηση της κούπας. Το ένα πρωτάθλημα, το μόνο ένα δεν λέει τίποτα! Ναι, για τα κυβικά του ΠΑΟΚ, να το ξαναπούμε, το ένα πρωτάθλημα είναι… τίποτα.

''Συνέχεια'' για τον ΠΑΟΚ σημαίνει τουλάχιστον 2-3 πρωταθλήματα σερί. Ή οπωσδήποτε την προσεχή πενταετία να σταθεροποιηθεί σε ομάδα κορυφής και αληθινής διεκδικήτριας τίτλων.

Αν ο ΠΑΟΚ την προσεχή σαιζόν απομακρυνθεί από το κυνήγι του πρωταθλήματος, τότε η επιτυχία του 2019 θα ταιριάζει σε ομάδα χαμηλού αιθερικού. Σαν την Λάρισα π.χ. που κάποτε πήρε πρωτάθλημα ή την Καστοριά και τον ΟΦΗ που πήραν ένα κύπελλο.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΟΝΟ ΤΖΑΜΠΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΒΡΑΧΙΟΝΙΟ