ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΕΚ ΜΕ… ΟΛΙΓΗΝ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ

 

Κακά τα ψέματα. Παίζουν απόψε Ολυμπιακός- ΑΕΚ και είναι στα πολύ κάτω ο μαγνητισμός της αναμέτρησης που παραδοσιακά χαρακτηρίζεται ''ντέρμπυ''. Επόμενο. Η μεν πρωταθλήτρια ΑΕΚ από ενωρίς βρέθηκε εκτός κούρσας στο κυνήγι της κούπας, ο δε Ολυμπιακός προέρχεται από δυο κατραπακιές στο σβέρκο, που του πήραν τον τσαμπουκά. Ήττα καθαρή στην Τούμπα από τον ΠΑΟΚ, και καπάκι αποτυχία με την Δυναμό Κιέβου.

Τι σόι ντέρμπυ να το πεις όταν οι αντίπαλοι έχασαν το τραίνο της γραμμής; Γιατί να 'ναι καυτός ο αγώνας όταν πιθανότατα να μην αλλάξει κάτι στη βαθμολογία, ακόμα κι αν πάρει το ματς η ΑΕΚ. Ο Ολυμπιακός να κρατήσει τη δεύτερη θέση.

Ύστερα είναι και το άλλο, γιατί δεν κάνει γκελ το παιχνίδι στο Καραϊσκάκη. Δεν είσαι σίγουρος ότι θα δούμε καλή μπάλα. Αν η ΑΕΚ θα το παίξει στα ίσα ή θα κυνηγήσει στα μουλωχτά το αποτέλεσμα. Αν ο Ολυμπιακός μετά τα δυο χαστούκια από ΠΑΟΚ και Δυναμό, που ήταν για λύπηση, θα δικαιολογήσει και αγωνιστικά το ρόλο του στο πρωτάθλημα.

Παίζει και το θέμα Μαρτίνς. Γιατί μόνο η ΑΕΚ να αλλάξει προπονητή μέσα στην σαιζόν; Μια τρίτη σερί γκέλα του Ολυμπιακού δεν αποκλείεται να σημάνει απομάκρυνση του Πορτογάλου. Ή έχουν ήδη τον αντικαταστάτη, αλά ΑΕΚ; Πριν παραιτηθεί ο Ουζουνίδης είχε γίνει η επαφή με τον Χιμένεθ.

Διαβάστε ακόμα:

Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ