Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗ ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΟΥ

 

Την περασμένη αγωνιστική στο πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός έκανε την πρώτη του νίκη το 2019. Καμία έκπληξη. Πόσο πιο υψηλά να έφτανε η ομάδα με το υλικό που διαθέτει; Σύμφωνοι, παίζει ρόλο στην παρουσία της ομάδας η βαρειά φανέλα και η δίψα για διάκριση των άπειρων και αγνώστων ποδοσφαιριστών της. Δεν αγνοείται, όμως, ότι στο πρωτάθλημα οι εξετάσεις είναι κάθε εβδομάδα. Και σε αγώνες με διαφορετικές συνθήκες.

Ο Παναθηναϊκός αποκλείστηκε στο κύπελλο από την Λαμία. Καμία έκπληξη. Αυτό θα μπορούσε να συμβεί και στον… κανονικό Παναθηναϊκό. Δεν έχει στόχο το πρωτάθλημα ο Παναθηναϊκός, ούτε το κύπελλο. Στην πραγματικότητα δεν υπάρχει στόχος αγωνιστικός, γιατί ούτε αυτός του λύνει τα χέρια. Έστω ότι ο Παναθηναϊκός πετύχει τον θεωρούμενο στόχο του να τερματίζει πέμπτος. Τι θα καταφέρει. Απλά να εκτίσει την ποινή του στην Ευρώπη. Δεν θα βελτιώσει τα έσοδα του σε τέτοιο βαθμό ώστε να πάρει αναπνοές… Παναθηναϊκής ζωής.

Μετά από 21 αγωνιστικές ας μην κρίνεται ο Παναθηναϊκός με μέτρο την προϊστορία του. Σύμφωνα με τα κυβικά της σήμερα η ομάδα πέρασε πιο υψηλά από τον πήχυ. Αν δεν λεγόταν Παναθηναϊκός, με το ρόστερ του σήμερα, θα πάλευε να κρατηθεί στην κατηγορία.
Οι πέντε πρώτες νίκες δεν θα γινόντουσαν δέκα. Οι 15 βαθμοί στο ξεκίνημα έδωσαν μία μαγική εικόνα. Καθαρά και στα ίσα πήρε τις 5 νίκες, αλλά θα ήταν η απόλυτη έκπληξη αν ο Παναθηναϊκός συνέχιζε με το ίδιο τέμπο. Με τις επιτυχίες της η ομάδα επιδότησε την υπερεκτίμηση της.

Διαβάστε ακόμα:

ΚΙ ΟΜΩΣ Η ΑΕΚ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ!