ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΟΣΤΙΣΕΙ Η… ΚΡΗΤΗ;

 

Υπογράφει ο Τσίπρας τη Συμφωνία των Πρεσπών και λέει ότι το έκανε για το καλό της Ελλάδος. Δεν έγινε κανένα καλό, όμως προβλέπει ο άνθρωπος πώς θα προκύψει καλό. Αυτοί που διαφωνούν με τη Συμφωνία των Πρεσπών λένε ότι θα βλάψει τα εθνικά συμφέροντα. Δεν έχει προλάβει να μας κάνει ακόμα κακό η Συμφωνία με τα Σκόπια, όμως κάποιοι είναι σίγουροι γι’ αυτό.

Ο καθένας ό,τι θέλει, λέει. Ό,τι τον βολεύει. Ό,τι τον εξυπηρετεί προσωπικά και το ρίχνει στο... γενικό καλό, στο γενικό κακό.

Η ΕΠΟ, η αποτυχημένη διοίκηση της ομοσπονδίας αποφάσισε η εθνική ομάδα να μην παίζει στο Καραϊσκάκη, αλλά στο Παγκρήτιο Στάδιο. Γιατί; Γι’ αυτή την περίεργη αλλαγή «αποκλειστικό κριτήριο είναι το αγωνιστικό συμφέρον της εθνικής ομάδας» λέει η ΕΠΟ. Τι να πει;

Και ποιο είναι το κόστος της χρησιμοποίησης του σταδίου στο Ηράκλειο Κρήτης. Δεν υπάρχει οικονομικό πρόβλημα στην Ελλάδα! Το ‘χε πει ο Γιώργος Παπανδρέου. «Λεφτά υπάρχουν!»

Είναι απίθανο σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης να αποφασίζουν χωρίς να λαμβάνουν υπ’ όψιν το οικονομικό κομμάτι. Πόσο θα ξοδέψουμε, πόσο θα κερδίσουμε. Αυτά δεν υπάρχουν όταν αποφασίζουν με βάση… άλλα κριτήρια, που εύκολα τα λες και προσωπικά.

Για τα προκριματικά παιχνίδια, λοιπόν, του ευρώ 2020 και του μουντιάλ 2022, η εθνική θα χρησιμοποιεί το Παγκρήτιο, το οποίο όμως δεν θα είναι… έτοιμο όταν θα αρχίσουν οι αγώνες.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ... ΣΚΟΡ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ