ΤΗΣ ΑΕΚ Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ 2020!

 

Η ΑΕΚ παίρνει το κύπελλο. Δεν θα την πω πετυχημένη τη σαιζόν. Θα πω το ίδιο, ακόμα κι αν χάσει το κύπελλο. Γιατί;

Κρίνω την ΑΕΚ ως πρωταθλήτρια. Είναι η πρωταθλήτρια μέχρι την ημέρα που ο ΠΑΟΚ θα σηκώσει την κούπα του 2019. Ε, η πρωταθλήτρια 2018, είτε πάρει το κύπελλο, είτε όχι, δεν ικανοποίησε με την απόδοση της. Αυτό έχει σημασία. Η αδυναμία να επαναλάβει την περσινή επιτυχία, ακόμα και η απώλεια της δεύτερης θέσης, είναι η συνέπεια της μέτριας παρουσίας της.

Η ΑΕΚ έχασε το πρωτάθλημα, χωρίς να το διεκδικήσει. Αυτό έχει σημασία. Και επειδή είναι η ΑΕΚ είναι επόμενο να έχει ξεκινήσει να προβληματίζεται, να προετοιμάζεται περισσότερο για την… νέα σαιζόν. Για το πρωτάθλημα 2019-20. Προκειμένου να γίνει πιο ανταγωνιστική, πιο απαιτητική. Να μη μείνει πάλι εκτός στόχου πρωταθλήματος από τον πρώτο γύρο.

Χθες στο Χαριλάου, κόντρα στον Άρη που έτρωγε σίδερα, η ΑΕΚ κατέδειξε ποια είναι σήμερα και, κυρίως, τι είναι αυτά που της λείπουν. Ευρώπη, πρωτάθλημα και κύπελλο για να βγουν όχι απλά με… αξιοπρέπεια, αλλά με επιτυχία, με διακρίσεις, χρειάζονται κάτι περισσότερο απ’ αυτά που σήμερα διαθέτει το οπλοστάσιο της ομάδας. Ολοφάνερο αυτό.

Διαβάστε ακόμα:

ΑΡΗΣ ΚΑΙ ΑΕΚ ΧΩΡΙΣ… ΤΕΦΤΕΡΙ ΣΤΟ ΣΩΒΡΑΚΟ