Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, ΠΑΝΤΩΣ, ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΨΑΞΕΙ ΤΟΝ... ΠΑΙΡΟΖ

 

Ποιο να ήταν το σκηνικό σήμερα στον Παναθηναϊκό, αν είχε εμπλοκή στην ΠΑΕ ο Παϊρόζ; Αυτό περίπου που βίωσε η ποδοσφαιρική Ελλάδα με την αγορά του πακέτου των μετοχών του Ολυμπιακού από τον Κοσκωτά. Το μπέρδεμα! Με άγνωστες συνέπειες...

Στο Βέλγιο μπλοκαρίστηκαν οι τραπεζικοί λογαριασμοί του Ταϋλανδού επιχειρηματία, μετά από εντολή του εισαγγελέα. Σχετικά, εκπρόσωπος της εισαγγελίας των Βρυξελλών δήλωσε χαρακτηριστικά: «Εντοπίσαμε νέες ύποπτες συναλλαγές που σχετίζονται με off-shore εταιρίες, οι οποίες μεταφέρουν λεφτά σε άλλες off-shore εταιρίες. Για εμάς, αυτό είναι διακίνηση μαύρου χρήματος».

Ο Παϊρόζ που τόσο αβασάνιστα απασχόλησε τα ελληνικά ΜΜΕ, που του χάρισαν ατέλειωτη προβολή, είναι, μάλλον φέρεται να είναι μεγαλομέτοχος σε μια φουκαριάρα ομαδίτσα, Μουσκρόν στο όνομα, οι οπαδοί της οποίας βλαστημούν τη στιγμή που έμπλεξαν μαζί του.

Λοιπόν. Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού θα τα έβαζαν μόνο με τον Αλαφούζο ή και με τον σωτήρα Παϊρόζ, στην περίπτωση που στην ομάδα γινόταν μεγαλομέτοχος, και θα έμπαινε στο μάτι εισαγγελέα, όπως συνέβη με την Μουσκρόν; Ο τύπος μιλάει για μαϊμού μεταβίβαση των μετοχών της βελγικής ΠΑΕ, ότι ο Παϊρόζ είναι αχυράνθρωπος και πραγματικός ιδιοκτήτης της ομαδίτσας είναι ο περιλάλητος Ισραηλινός ατζέντης Ζαχάβι.

Πριν 30 χρόνια έπαιξε το στόρυ Κοσκωτά στον Ολυμπιακό. Και στη συνέχεια έσκασαν μύτη κι άλλοι απατεώνες ή τέλος πάντων αμφιλεγόμενοι επιχειρηματίες. Όοοοολοι βρήκαν ανοικτή την πόρτα μιας ομάδας, με τις ευλογίες των οπαδών της και ερήμην του όποιου στοιχειώδους κρατικού ελέγχου. Στην Ελλάδα τίποτα δεν αλλάζει, τίποτα δεν βελτιώνεται. Παρά τρίχα θα κληρωνόταν και το ταϋλανδέζικο τεφαρίκι.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΡΑΛΟΓΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΟΚ