Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΜΕ 10-0 ΤΟΥ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ ΛΟΓΩ… ΠΑΟΚ

 

Τα ‘θελε και τα ‘παθε ο Πανιώνιος όταν τόλμησε να τα βάλει με τον ΠΑΟΚ, τον οποίον ήθελε να αποκλείσει στο κύπελλο. Στην πραγματικότητα μπήκε μόνος του στην περιπέτεια, σε αληθινή παγίδα έπεσε, όταν έκανε την ανατροπή στο πρώτο ματς των προημιτελικών στη Νέα Σμύρνη.

Το 0-1 του ΠΑΟΚ καταλήγει σε 2-1 υπέρ του Πανιωνίου και γεννάει τη φιλοδοξία να πάρει την πρόκριση στην Τούμπα. Είναι, όμως, σε θέση ο Πανιώνιος να τεντωθεί τόσο, δηλαδή να χύσει αίμα προκειμένου να αποκλείσει τον ΠΑΟΚ, και από την άλλη να την βγάλει καθαρή στο πρωτάθλημα; Να κάνει παντελόνι τους βαθμούς που του ανήκουν, που του χρειάζεται ώστε να μη μπλέξει στην ουρά;

Η απάντηση ήρθε στο γήπεδο. Αμέσως μετά την περιπετειώδη ρεβάνς κυπέλλου, που πήρε τη ψυχή του Πανιωνίου, επήλθε η αγωνιστική κατάρρευση. Με Ατρόμητο 3-0 και χθες 5-0 με Παναιτωλικό. Το συνολικό σκορ είναι 10-0 αν ληφθεί υπ’ όψιν και η ήττα 2-0 από τον Παναθηναϊκό, τρεις ημέρες πριν το πρώτο ματς κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Σα να έπαιξαν συγκρατημένα ώστε να κρατήσουν δυνάμεις εν όψει ΠΑΟΚ.

Υπόθεση οικονομίας. Πως διαμοιράζει κάποιος το κεφάλαιο του. Οικονομία δεν είναι η τσιγγουνιά, αλλά η ορθή, η αποδοτική τοποθέτηση χρημάτων. Ο Πανιώνιος τα έδωσε όλα στα δυο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ, ιδιαίτερα εκείνο στην Τούμπα, που με την κωλοπαράτα, του ρούφηξε όλες τις τραπεζικές καταθέσεις, και χρειάστηκε να ξεπουλήσει μετοχές και ομόλογα.

Διαβάστε ακόμα:

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΟΚ