ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΦΟΡΕΑΣ… ΑΛΑΝΑΣ Ο ΠΟΝΤΕΣΕ

 

Μπαρτσελώνα- Λυών και ο Μέσι, ο ευλογημένος αρχιπαίκταρος κάνει αυτό που δεν μπορεί άλλος. Κατά μέτωπο επίθεση στον άξονα. Απέναντι σε δύο δυστυχείς αντίπαλους, που υποπτεύομαι, το ‘χω σίγουρο δηλαδή, πώς βιώνουν τούτη την καταραμένη φάση τον εφιάλτη να διασυρθούν από τον Αργεντινό πολιορκητή.

Ο Ποντέσε, εντάξει, δεν είναι Μέσι, αλλά είναι ο παίκτης που έχει τα κότσια και τα προσόντα να μπει στην αντίπαλη περιοχή. Τέτοιους παίκτες θέλουμε, σαν τη σβούρα του Ολυμπιακού.

Βγαίνει μπροστά η ομάδα, αναπτύσσεται αλλά… μέχρι έξω από την μεγάλη περιοχή του αντιπάλου. Μέχρι εκεί. Φρακάρει, δεν υπάρχουν οι παίκτες να τρυπώσουν, να πανικοβάλλουν, να σπάσουν την αμυντική ισορροπία. Γι’ αυτό η επίθεση θα ολοκληρωθεί με… σέντρα, και ό,τι κάτσει. Ό,τι βγει.

Στα 24 περπατάει ο 1μ.65 Ντάνιελ Ποντέσε, που έχει φορέσει τη φανέλα σ’ όλες τις εθνικές ομάδες της Πορτογαλίας, εκτός αυτής των ανδρών, και προέρχεται από την Σπόρτιγκ Λισαβώνας. Από το περασμένο καλοκαίρι στον Ολυμπιακό φέρνει μυρωδιές και εικόνες αλάνας. Του αρτίστικου και αλανιάρικου ποδοσφαίρου, όχι του ''ψηφιακού'' και του μαυροπίνακα του προπονητή.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΕ ΤΕΝΕΚΕ ΜΠΕΤΟΝ ΣΤΟΝ ΩΜΟ Ο ΡΟΝΑΛΝΤΟ