Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΔΟΘΕΙ ΣΤΟΝ… ΤΕΛΙΚΟ!

 

Έξι αγώνες, έξι ήττες είχε η ΑΕΚ στο champions league. Το απόλυτα αρνητικό ρεκόρ. Και στο πρωτάθλημα έμεινε πολύ πίσω από τον ΠΑΟΚ. Χάθηκε ο λογαριασμός στους πόσους βαθμούς η πρωταθλήτρια 2018 έκανε την αρνητική διαφορά από τον πρωτοπόρο. Για την ΑΕΚ, λοιπόν, μένει ο τρίτος στόχος της σαιζόν. Το κύπελλο. Ποια Λαμία, την οποία αντιμετωπίζει σήμερα;

Είναι καλή ομάδα η Λαμία. Ικανή να κάνει τη ζημιά και στην ΑΕΚ. Δεν παύει, όμως, να είναι η Λαμία, έστω κι αν έγραψε Ιστορία, αφού απέκλεισε από το κύπελλο Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό.

Έχει κάθε δικαίωμα η Λαμία να ελπίζει. Να προκριθεί αυτή, σε βάρος της ΑΕΚ, και να φτάσει στον τελικό του κυπέλλου. Στο ποδόσφαιρο, όμως, κάποια πράγματα τα ορίζουν και «εξωαγωνιστικά» κριτήρια. Δηλαδή;

Ακόμα κι’ αν υποστηρίζει κανείς ότι η Λαμία σήμερα δεν μειονεκτεί αγωνιστικά της ΑΕΚ, τα προγνωστικά δεν… αγνοούνται. Βαραίνει η φανέλα της ΑΕΚ. Και το γαμώτο της να ρεφάρει την αποτυχία της στην Ευρώπη και το πρωτάθλημα.

Στόχος της ΑΕΚ είναι το κύπελλο. Ο τελικός του κυπέλλου. Και η Λαμία είναι απλά ο αντίπαλος, το εμπόδιο για να προχωρήσει «διαδικαστικά» η ΑΕΚ μέχρι τον τελικό, την μοναδική ευκαιρία να τελειώσει τη σαιζόν με κούπα. Αυτή που έχασε τρεις χρονιές σερί, 2016, 2017, 2018.


Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ… ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΕΚ