ΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΚΑΙ ΤΟ… ΑΥΡΙΟ ΤΗΣ ΑΕΚ

 

Οι αεκτζήδες σχεδόν έχουν ξεχάσει ότι ακόμα είναι πρωταθλητές. Χρονικά δεν ήρθε η ώρα να το… σηκώσει ο ΠΑΟΚ και προς το παρόν ο τίτλος δεν έχει παραδοθεί στον επόμενο δικαιούχο. Δικαιολογημένα οι οπαδοί λησμόνησαν το πρωτάθλημα, διότι φέτος μάλλον δεν το… διεκδίκησαν. Αρκετά ενωρίς βγήκαν νοκ άουτ.

Η ΑΕΚ έχει την ευκαιρία να τελειώσει τη σαιζόν με τίτλο. Το κύπελλο. Ας το πούμε απότομα. Ακόμα κι αν κερδίσει τον ΠΑΟΚ στον τελικό η ΑΕΚ έχει… ανοικτούς λογαριασμούς εν όψει της προσεχούς σαιζόν. Που σημαίνει ότι οφείλει να φροντίσει αναλόγως ώστε να γίνει στα σίγουρα περισσότερο ανταγωνιστική με τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ.

Η κατάκτηση του κυπέλλου απλά θα πλουτίσει την τροπαιοθήκη της ΑΕΚ, δεν θα την καταστήσει πληρέστερη αγωνιστικά. Ούτε καν θα της προσδώσει αγωνιστικά θετικό πρόσημο στις προβλέψεις για το πρωτάθλημα 2019- 2020. Και πράγματι, οι πρώτες κινήσεις για τον σχεδιασμό της επόμενης σαιζόν έχουν ξεκινήσει. Δεν προκαλεί στασιμότητα η σκέψη των δυο ημιτελικών με την Λαμία και η ρεβάνς της ρεβάνς κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Στη φώτο, από το 4-0 της ΑΕΚ με τον Παναιτωλικό

Διαβάστε ακόμα:

ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΠΑΟΚ ΘΑ ΞΑΝΑΔΟΥΝ ΑΕΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΝ…