ΟΠΑΔΟΙ ΕΙΝΑΙ, ΟΧΙ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙΑ… ΜΕ ΤΣΟΠΑΝΗ

 

Κάποιοι θέλουν τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο και στην ΠΑΕ. Λογικό. Ο μεγαλομέτοχος του μπάσκετ να αναλάβει και τη διαχείριση του ποδοσφαίρου. Μόνο που αυτό δεν είναι εύκολο. Πρώτα-πρώτα η ΠΑΕ έχει τον δικό της επιχειρηματία. Και, βέβαια, θα χρειαστεί να συμφωνήσουν οι δύο πλευρές, Αλαφούζος και Γιαννακόπουλος, στην εξαγορά της ΠΑΕ.

Το ότι ο Γιαννακόπουλος είναι και πρόεδρος του ερασιτέχνη, δεν λέει τίποτα. Καμία σχέση. Το θέμα είναι οικονομικό. Μόνον. Αν πράγματι θέλει να αποκτήσει το πακέτο μετοχών της ΠΑΕ ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ. Αν, βεβαίως, πουλάει το μαγαζί ο Αλαφούζος. Κι αν ναι, με ποιους όρους. Με πόσα λεφτά.

Φαιδρότητες είναι όλα αυτά που σαλιαρίζουν στα ραδιόφωνα και γράφουν εδώ και εκεί, για τον… «ηγέτη του Παναθηναϊκού» Γιαννακόπουλο. Δεν υπάρχουν αυτά. Κανένας μεγαλομέτοχος, πρόεδρος, της κάθε εταιρείας, ΠΑΕ, ΚΑΕ, είναι… ηγέτης. Τι μαλακία είναι αυτή;

Σε ποιους ηγείται ο… ηγέτης της ομάδας; Στους οπαδούς της, μήπως. Καθόλου τιμητικό αυτό, για τους οπαδούς. Ούτε ηγείται, ούτε εκπροσωπεί τον οπαδό, τους οπαδούς ο όποιος μεγαλομέτοχος της κάθε ομάδας. Με τα πακέτα του γίνεται αφεντικό στην ΠΑΕ, στην ΚΑΕ και έχει το πρώτο, και το μοναδικό λόγο, διότι μιλάει η τσέπη του.


Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΕΒΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ… ΠΑΕ