ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ- ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΟ... ΙΔΙΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

 

Έλεος. Βοήθεια να ζητήσουμε για να προστατευτεί ο κοσμάκης απ' αυτά τα χαζά που λένε και γράφουν οι επαγγελματίες παοκτσήδες. Αυτοί που τρώνε ψωμί πλασάροντας τα παοκτσήδικα... φρονήματα τους. Αφορμή πήραν σ' αυτή τη φάση τη ''συμμαχία'', λέει, Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ, επειδή ψήφισαν τον ''αντίπαλο'' του εκπρόσωπου του ΠΑΟΚ στην εκλογή νέου προέδρου στη διοργανώτρια του πρωταθλήματος. Έλεος! Επειδή έβγαλαν πρόεδρο τον εκπρόσωπο της ΑΕΚ, άρα φως φανάρι, η δουλειά βρωμάει. Δηλαδή;

Ξεβρακώθηκαν, λέει, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός, οι οποίοι τα... βρήκαν μεταξύ τους, επανασυνέστησαν το πάλαι ποτέ ΠΟΚ, με στόχο να πολεμήσουν τον ΠΑΟΚ. Τέτοιες ανοησίες. Τέτοιες γελοιότητες, που βέβαια υπάρχουν αυτιά να τις ακούνε και τις πιπιλίζουν.

Αποκάλυψη, με την ευκαιρία. Οι Μαρινάκης και Μελισσανίδης συνελήφθησαν στο ίδιο κρεβάτι με μανουλομάνουλο 21 Μαίων που τους το σύστησε ο Αλαφούζος. Ο μεγαλομέτοχος του Παναθηναϊκού προηγουμένως είχε γευτεί τους χυμούς της πιτσιρίκας και έκανε πρόσκληση για τρίο στον Ιβαν Σαββίδη. Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ αρνήθηκε την ευγενική προσφορά του συνάδελφου καναλάρχη, διότι δεν έχει εμπιστοσύνη στους... κωλοαθηναίους.

Γίνεται ποτέ αυτό; Ποιο. Να κάνουν τρίο ολέ με γκομενίτσα τα αφεντικά της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού; Ασφαλώς, όχι. Επειδή Μαρινάκης και Μελισσανίδης δεν απατουν την γυναίκα τους. Ακόμα, όμως, κι αν κάποιος θαρρεί ότι μπορεί να συμβεί τούτο το απίθανο, δεν σημαίνει πως οι δυο επιχειρηματίες έγιναν κολλητοί. Ο καθένας κοιτάει τα συμφέροντα της δικής του ομάδας. Μόνο.

Συνέταιροι να γίνουν οι Μαρινάκης και Μελισσανίδης, συνιδιοκτήτες σε παπόρια και τράπεζες, στο ποδόσφαιρο θα είναι αντίπαλοι. Γιατί ο ένας δεν έχει εμπιστοσύνη στον άλλον.

Μόνο φιλιά στο στόμα δεν αντάλλαζαν στο πρόσφατο παρελθόν Μελισσανίδης και Ιβαν.Μαλακίες. Ποτέ δεν υπήρξαν φίλοι, σύμμαχοι. Τι χοντρομαλακίες είναι αυτές. Ο Μαρινάκης ενδιαφέρεται για τον Ολυμπιακό, όχι να κτυπήσει τη Θεσσαλονίκη, τη... νότια Μακεδονία του Τσίπρα και τη βόρεια του Ζάεφ. Το ίδιο και ο Μελισσανίδης. Το ίδιο και ο Σαββίδης, κοιτάει το καλό του ΠΑΟΚ, όχι να ανοίξει πόλεμο με το... κράτος των Αθηνών. Αυτές τις καμαρωτές παπαριές των ''επαγγλματιών'' μπαοκτζήδων.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΟΛΟΙ, ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΑΓΙΑΞ!