Ο ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ, ΔΗΛΑΔΗ... ΤΙΠΟΤΑ!

 

Δεν υπάρχει σκέψη. Αυτό είναι το συμπέρασμα μετά την... αναμενόμενη με υψηλό... ενδιαφέρον δημόσια τοποθέτηση του επιχειρηματία Δημήτρη Γιαννακόπουλου σχετικά με την... επιθυμία του να αναλάβει και την ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Ας επαναλάβουμε το συμπέρασμα: Δεν υπάρχει σκέψη. Ούτε κουκούτσι. Γράφουν ένα κάρο μαλακίες και δεν δεν βάζουν το μυαλουδάκι τους να δουλέψει. Στα πιο απλά πραγματάκια.

Για να αναλάβει την ΠΑΕ ο Γιαννακόπουλος ή όποιος θέλει να βγάλει από τη... δύσκολη θέση τον μεγαλομέτοχο Αλαφούζο, θα χρειαστεί να πληρώσει. Χρήματα, όχι αέρα κοπανιστό. Ρευστό και να υπογράψει σε χαρτιά πόσα ακόμα θα πληρώσει. Σε ευρώ, όχι σε λόγια για... παναθηναϊκή ενότητα.

Είμαι μόνος μου, είπε ο Γιαννακόπουλος. Δεν είναι μόνο αυτός... μόνος του. Όλοι είναι μόνοι τους στις ΠΑΕ, τις ΚΑΕ, σε κάθε εταιρεία. Ο Αλαφούζος, ο Σαββίδης, ο Μαρινάκης, ο Μελισσανίδης, ο Καρυπίδης. Ουδείς ποτέ δεν θα βάλει το χέρι στην τσέπη να τσοντάρει στο μαγαζί αλλουνού.

Έχω κουραστεί, είπε ο Γιαννακόπουλος. Δεν λέγονται στα σοβαρά αυτά τα πράγματα. Να έρθουν να... βοηθήσουν λεφτάδες Παναθηναϊκοί, να... ξεκουραστώ εγώ. Η εμπλοκή, σε επίπεδο επιχειρηματικό, σε κάθε επαγγελματική ομάδα δεν είναι... υποχρέωση. Μην τρελαθούμε. Μπαίνει ο άλλος διότι γουστάρει να μπει. Και έχει όφελος μοναδικό ακόμα κι αν χάσει κάποια χρήματα. Τίποτα άλλο δεν του χαρίζει τόσο μεγάλη και σε καθημερινή βάση προσωπική προβολή. Και πουλάει το παραμύθι ότι είναι ο σωτήρας, ο στυλοβάτης του συλλόγου, λες και πρόκειται ότι στηρίζει οικονομικά ορφανοτροφείο, γηροκομείο, πανεπιστήμιο, νοσοκομείο.

Όποιος, λοιπόν, έχει κουκούτσι μυαλό μόνο, όχι τίποτα άικιού χαρισματικού επιστήμονα, δεν περίμενε τίποτα άλλο απ' αυτά τα αναμενόμενα που είπε ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΟΡΓΙΟ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ