ΑΔΕΙΟ ΜΥΔΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΓΙΑ ΤΟΝ... ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ

 

Ο ενιαίος, λέει, και... αδιαίρετος Παναθηναϊκός. Όποιος το σαλιαρίζει αυτό, ένα από τα δυο είναι: Ή έχει κάτι πονηρό στο μυαλό του ή πρόκειται για υποψήφιο στο όσκαρ της αφέλειας. Της άγνοιας. Της απόλυτης ασχετοσύνης.

Δεν υπάρχει κανένας ενιαίος Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και Άρης. Ακόμα κι ένας επιχειρηματίας να είναι πρόεδρος τόσο στην ΠΑΕ, όσο και στην ΚΑΕ και στον ερασιτέχνη, δεν γίνεται να εφαρμοστεί το... ενιαίο και αδιαίρετο.

Μόνο για τον οπαδό ο Παναθηναϊκός είναι ένας. Με ποια λογική; Με ποιο πνεύμα; Ότι χαίρεται και λυπάται αν κερδίσει ή χάσει η όποια ομάδα, στο τάβλι, στη μπάλα, στη ποδηλασία, στο πιγκ πογκ, στο κάθε άθλημα φοράει τη φανέλα με το τριφύλλι.

Τι σχέση έχει ο Παναθηναϊκός της σκοποβολής και της κολύμβησης με την ΠΑΕ; Καμιά σχέση. Εκτός και μπερδεύουν π.χ. την πάλη και την τοξοβολία με τα έσοδα της ΠΑΕ από τα διαρκείας, τα τηλεοπτικά δικαιώματα, τις πινακίδες στο γήπεδο, τους χορηγούς και τα συμβόλαια ποδοσφαιριστών.

Ο Γιαννακόπουλος είναι πρόεδρος στο μπάσκετ και στον ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Δυο εντελώς διαφορετικά πράγματα. Άσχετα από κάθε άποψη. Τα ερασιτεχνικά τμήματα συλλόγου με το όνομα Παναθηναϊκός με τα επιχειρηματικά νταραβέρια της ΚΑΕ. Ουδεμία σχέση.

Ο Αλαφούζος, έστω, ότι γίνεται πρόεδρος στον ερασιτέχνη. Αυτό δεν σημαίνει ότι... ενώθηκε ο... χωρισμένος Παναθηναϊκός.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΗΓΑΝ ΝΑ... ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ