ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΠΑΟΚ ΜΕ ΤΟΝ… ΑΓΙΑΞ

 

Οι άσχετοι της πιάτσας μετά την κλήρωση που έφερε τον Άγιαξ αντίπαλο του ΠΑΟΚ, λες και όλοι ήταν συνεννοημένοι, έγραψαν φαρδιά πλατειά με την υπογραφή τους την ασχετοσύνη τους. Άτυχος ο ΠΑΟΚ!

Φοβερά πράγματα. Το άσπρο το κάνουν μαύρο. Πως να πάει μπροστά αυτός ο τόπος; Το καλό να το παρουσιάζουν για κακό. Για καταστροφή. Επόμενο είναι να στήνεται στον τοίχο αυτός που λέει την αλήθεια. Αυτός που ξέρει.

Βρε, μαλάκες, η καλύτερη κλήρωση ήταν αυτή για τον πρωταθλητή. Γιατί αν, λέω ΑΝ, αποκλειστεί θα έχει όλες τις δικαιολογίες. Αφού είχε την κωλοφαρδία να πέσει αντίπαλος της ομάδας-θαύμα της περασμένης σαιζόν. Ενώ θα πάρει όλα τα μπράβο της Ευρώπης αν προκριθεί σε βάρος του Άγιαξ.

Καντέμης, λέει, ο ΠΑΟΚ. Ξεχνάνε ότι στην παοκάρα έβαζαν… δάκτυλο και ομάδες πατσαβούρες της Ευρώπης. Τον κέρδιζαν για πλάκα και μέσα στην Τούμπα. Άρα; Ο στόχος του ΠΑΟΚ, που σήμερα με το νταμπλ είναι στα πολύ επάνω του, στην απόλυτη ακμή της Ιστορίας του, είναι να δώσει εξετάσεις στην Ευρώπη. Και η κλήρωση με αντίπαλο τον Άγιαξ του προσφέρει μοναδική ευκαιρία.

Στόχος του ΠΑΟΚ, κύριοι αρχιμαλάκες, δεν είναι να προκριθεί με κάποια αντίπαλο του χεριού του. Αυτό δεν μετράει για επιτυχία που αυτή έχει ανάγκη ο πρωταθλητής. Απεναντίας, θα γράψει υπέρ του ΠΑΟΚ, ακόμα κι αν, λέω ΑΝ, γιατί δεν είναι σίγουρο πως θα αποκλειστεί, όπως το ΄χουν σίγουρο οι άσχετοι, αν αποκλειστεί μα το κεφάλι ψηλά.

Στη φώτο, από τη νίκη 3-1 του ΠΑΟΚ στο χθεσινό μάτς προετοιμασίας με την Άντερλεχτ.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ