ΑΙ ΣΙΧΤΗΡ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΣΑΚΣΕΧΗΡ...

 

Τελικό τεστ, λέει, της ΑΕΚ πριν ξεκινήσει τα κανονικά παιχνίδια. Ματς προετοιμασίας με την αντίπαλο του Ολυμπιακού, τη φιλόδοξη τούρκικη ομαδίτσα που ναι μεν δεν έχει βαρειά φανέλα αλλά κοντράρει στα ίσα την τριπλέτα της Κωνσταντινούπολης, Μπεσίκτας, Φενέρ Μπαξέ και Γαλατά Σαράι. Ενδιαφέρον παρουσίαζε ο αγώνας πριν... ξεκινήσει. Ξεχνάς τη ζέστη και την κούραση στο τέλος της ημέρας, περιμένοντας να δεις τη νέα ΑΕΚ, τους πέντε καινούργιους της στην αρχική ενδεκάδα, και βέβαια πόσο ζυγίζει αυτή η Μπασακσεχήρ που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός.

Φοβερό! Να κοζάρεις το ματσάκι από την τηλεόραση αραχτός στην πολυθρόνα και να σε... κουράζει η... προσπάθεια των παικτών. Και να σε θυμώνει. Μήπως ήταν σικέ; Να το συμφώνησαν οι δυο ομάδες για να μην τους πάρουν πρέφα οι ευρωπαίοι αντίπαλοι τους; Δεν αποκλείεται.

Ο φουκαράς ο Μάρτινς είδε το ματσάκι στο ΟΑΚΑ και έπαθε την πλάκα της ζωής του. Μπέρδεμα! Αντί να... διαφωτιστεί από την Μπασάκ, σκοτείνιασε το μυαλό του. Ποια ομάδα θα αντιμετωπίσει, αυτή που είδε χθες με την ΑΕΚ ή κάποια άλλη που δεν την ξέρει.

Η ΑΕΚ. Δεν λες τίποτα. Τι να πεις; Ολοφάνερο ότι η ομάδα δεν είναι έτοιμη. Εντελώς άδετη. Ο ένας δεν βρίσκει τον άλλον και γι' αυτό αδυνατούσε να δώσει ρυθμό στο παιχνίδι της.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΕΙ;