ΜΠΑΛΑ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΣΛΙΠΑΚΙΑ

 

Έχουμε πάρει πρέφα ότι στον αιώνα μας γαμεί και δέρνει το γυναικείο ποδόσφαιρο; Δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα και παραμένουν ακόμα 50 χρόνια πίσω, όσοι θαρρούν πως η μπάλα είναι σκληρό πράμα, εντελώς αρσενικό και δεν... ταιριάζει στα κοριτσόπουλα. Όσοι τα λένε αυτά έχουν άγρια μεσάνυχτα.

Παίζει η Μπαρτσελώνα και στο γήπεδο έχουν κόψει εισιτήριο περισσότεροι από 60.000 θεατές. Γυναικείο πρωτάθλημα Ισπανίας! Και μην πεις ότι γέμισε το γήπεδο διότι ο οπαδισμός έστειλε τον κόσμο της Μπάρτσα και της Αθλέτικο. Λέω το άλλο: Κοντά στα 12 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολούθησαν τον ημιτελικό του γυναικείου μουντιάλ 2019 στην Γαλλία, ανάμεσα σε ΗΠΑ και Αγγλία.

Έχω δηλώσει φαν του συγκεκριμένου θεάματος, του ποδοσφαίρου με γυναίκες. Σε πρωτάθλημα επαγγελματικό, να διευκρινίσω. Με παικταρούδες, όχι τίποτα χοντροκώλες, και άβυζες, και κοντοπόδαρες, και άσχημες. Θέλω σφαγή, να σχίζονται σουτιέν και να πέφτει ξεβράκωμα από ποδοσφαιρίνες με ποιότητα στο παιχνίδι. Και δεν μ΄ ενδιαφέρει ότι αρκετά αστέρια είναι δηλωμένες λεσβίες. Δεν κατάλαβα. Μήπως λειτουργεί αρνητικά το θέαμα π.χ. στο στίβο ή το μπάσκετ όπου κάνει θραύση το ντόπιγκ;

Πριν χρόνια η διεθνής ομοσπονδία μπητς βόλεϋ αποφάσισε τα κορίτσια να αγωνίζονται στην άμμο με μαγιώ, μάλιστα μπικίνι. Και όρισε και το μέγεθος στο σλιπάκι, να είναι τόσο μικρό. Γιατί; Για λόγους τηλεθέασης. Πόνταρε στους μπανιστηρτζήδες, προκειμένου να πάρει τα επάνω του το σπορ. Το ίδιο είχε προτείνει ο περιβόητος και για πολλά χρόνια πρόεδρος της FIFA Ζεπ Μπλάτερ. Για να πηγαίνει κόσμος στα ματς γυναικείου ποδοσφαίρου ήθελε οι παίκτριες να φοράνε κοντό, πολύ κοντό σορτσάκι.

Σήμερα η γυναικεία μπάλα σε παγκόσμιο επίπεδο είναι σε... οργασμό. Ξέχνα την Ελλάδα, παραμένει ακόμα εκτός κόλπου. Μόνο να σημειωθεί ότι τα μεγάλα ονόματα, ΠΑΟ, ΑΕΚ, Ολυμπιακός δεν ασχολούνται καν. Στην Ευρώπη και την Αμερική το έργο έχει ξεφύγει. Γίνονται μεταγραφές με ποσά εκατομμυρίων και τα ΜΜΕ καθημερινά αφιερώνουν ρεπορτάζ για τα γυναικεία πρωταθλήματα.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΗΣ ΜΑΝΤΟΝΑ