ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΨΑΧΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΕΩΘΕΙ... ΑΓΧΟΣ!

 

Να τα πούμε χύμα, για το αυριανό παιχνίδι του ΠΑΟΚ στην Τούμπα με τον Άγιαξ. Χαμένος είναι από χέρι. Κι αυτό είναι πολύ καλό, πάρα πολύ καλό για τον ΠΑΟΚ! Όχι για τον Άγιαξ!!! Τόσο ξεκάθαρα είναι τα πράγματα όταν η ελληνική ομάδα κληρώθηκε με τον φανταστική, τούτη την εποχή, διάσημη ολλανδική ομάδα. Να το πω αλλοιώς: Ο ΠΑΟΚ δεν έχει κανένα άγχος, κι αυτό είναι πολύ σημαντικό, προκειμένου να κάνει τη σούπερ έκπληξη.

Αυτός είναι ο στόχος του ΠΑΟΚ, να κάνει κλέψει την παράσταση στην Ευρώπη, αν του ''κάτσει'' η παρτίδα στην τρίτη του αναμέτρηση με τον Άγιαξ. Τις δυο προηγούμενες φορές, το 2010 και το 2016, παρ' ό,τι στο πρώτο παιχνίδι στο Άμστερνταμ πήρε ''Χ'' με 1-1 δεν τα κατάφερε να προκριθεί στην Τούμπα.

Αυτή είναι η πραγματικότητα. Από τη μια ο ΠΑΟΚ και από την άλλη ο ανώτερος σ' όλα τα επίπεδα Άγιαξ. Που την περασμένη σαιζόν κούφανε τον πλανήτη με τις εκτός έδρας του νίκες με Ρεάλ, Γιουβέντους και Τότεναμ. Μην κλείνουμε τα μάτια στη διαφορά των δυο αντιπάλων. Δεν αποκλείεται να περάσει ο ΠΑΟΚ. Πως, όμως, όταν τα ελεγχόμενα και όχι ρεπορτάζ φορτώνουν άγχος, αν όχι στους παίκτες, σίγουρα στην εξέδρα.

Άγχος αν θα αγωνιστεί τελικά ο Ελ Καντουρί. Τούτη την ώρα ο ΠΑΟΚ έχει την τελευταία προπόνηση και, τέλος πάντων, δεν κρίνεται η πρόκριση από τη συμμετοχή ή όχι του Μαροκινού. Άγχος κι αν θα παίξει, αν θα είναι σε θέση να χρησιμοποιηθεί ο Βραζιλιάνος Ενρίκε. Το ρόστερ του νταμπλούχου είναι πλήρες, και ενισχύθηκε στις μεταγραφές. Κι αν πράγματι είναι απώλεια η απουσία των Ελ Καντουρι, Ενρίκε, ποιο το όφελος να διατυμπανίζεται τις τελευταίες μέρες; Ψάχνουν δικαιολογίες, που δεν χρειάζονται; Είπαμε! Τον Άγιαξ αντιμετωπίζουν που πήρε ταυτότητες, διαβατήρια και σλιπάκια από αντιπάλους πολύ πιο πάνω από τα κυβικά του ΠΑΟΚ.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΦΕΥΓΩ...