ΤΗΣ ΑΕΚ ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ ΤΡΑΙΝΟ...

 

Αν υπάρχει κρίση στην ΑΕΚ. ''Αν...'', λέμε, τότε τη δουλειά οφείλει να τη ξεμπλοκάρει ο προπονητής. Κανείς άλλος. Ούτε οι παίκτες, ούτε η διοίκηση. Τι, άλλωστε, μπορούν να κάνουν οι παίκτες; Τίποτα. Η δε διοίκηση το μόνο είναι να σουτάρει τον Καρντόσο, αν τελικά ο προπονητής δεν καταφέρει να ομαλοποιήσει την κατάσταση. Αν πράγματι υπάρχει κρίση...

Δεν αποκλείεται να μη συμβαίνει τίποτα το ανησυχητικό στην ΑΕΚ, πέρα βέβαια από όσα προκαλούν οι κακές εμφανίσεις στα δυο ματσάκια με την Κραϊόβα. Άλλο αυτό. Που αυτό κι αν είναι το χοντρό ζόρι του Καρντόσο.

Η ΑΕΚ έχει παίκτες. Το ρόστερ της είναι ανεβασμένο σε σύγκριση με την περασμένη σαιζόν. Αυτό δεν φαίνεται στο γήπεδο. Δεν φάνηκε και χρεώνεται 100% στον προπονητή το γεγονός ότι η ομάδα είναι πίσω. Ανέτοιμη. Λες και οι παίκτες βρέθηκαν μόλις χθες μαζί.

Ο χρόνος δεν περιμένει τον Καρντόσο. Αυτή την εβδομάδα έχει πάλι Ευρώπη και ξεκινάει το πρωτάθλημα. Μήπως, όμως, η ΑΕΚ και δεν βρίσκεται σε κακό φεγγάρι από θέμα ψυχολογίας, και δεν υπάρχει ελπίδα να συνέλθει αγωνιστικά; Μήπως χάθηκε το πρωϊνό τραίνο και θα χρειαστεί να περιμένει το επόμενο για να βρει το δρόμο της.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΣ ΓΚΟΛΤΖΗΣ, Ο KING MARCUS