ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ

 

Ο ΠΑΟΚ έχασε από την κάποια Σλόβαν της Σλοβακίας και ο Ολυμπιακός πέρασε τραίνο τρεις πιο καλύτερες ομάδες. Άρα, το πράμα μιλάει μόνο του για το πως θα κάτσει η τράπουλα στο πρωτάθλημα. Ο μεν δυτεραθλητής Ολυμπιακός με το πιο δοξαστικό τρόπο, με πέντε νίκες και αήττητος σε έξι ματς, δεχόμενος μόνο ένα γκολ, βρίσκεται ήδη στους ομίλους του τσάμ[ιονς ληγκ, ο δε ΠΑΟΚ ακόμα δεν προκρίθηκε στους ομίλους του γιουρόπα ληγκ. Άρα, ένα κι ένα κάνουν δυο. Άρα, ο Ολυμπιακός δεν έχει αντίπαλο στο πρωτάθλημα.

Δεν θα πεθάνει, λέει, ποτέ η Ελλάδα. Η αλήθεια είναι ότι δεν θα πετθάνει ποτέ το καφενείο. Η καφενειακή κουβέντα στο στόμα των Ελλήνων.

Δυο είναι τα φαβορί στο πρωτάθλημα, τρίτη ομάδα δεν παίζει στις προβλέψεις. Μετά, όμως, τα ματς της Ευρώπης κάποιοι γάτοι, καραμιδόγατοι που δεν τους ξεφεύγει τίποτα, βγάζουν έξω από το λογαριασμό τον ΠΑΟΚ. Τον πρωταθλητή.

Ίδρωσε και όχι πολύ καθαρά ο Ολυμπιακός πήρε στην πρεμιέρα τον Αστέρα στο Καραϊσκάκη. Μετά, όμως, από τρεις μερούλες αποτελείωσε στην έδρα της την δευτεραθλήτρια Ρωσίας. Αναφέρω μονάχα ένα δεδομένο εν όψει της κόντρας ΠΑΟΚ- Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα. Δεδομένο που σύμφωνα με την ποδοσφαιρική λογική, όχι την καφενειακή ανάλυση, θολώνει τα προγνωστικά στο πρωτάθλημα.

Ποιο πρωτάθλημα για τους περισσότερους παίκτες του Ολυμπιακού, οι οποίοι σαν σωστοί επαγγελματίες παίζουν για πάρτη τους κι όχι για την... ιδεολόγία της ομάδας τους. Ποιο πρωτάθλημα σημαίνει ποιος Αστέρας και Λαμία, Πανιώνιος και Λαμία. Πλάκα κάνουμε;

Τα παιχνίδια του champions league ενδιαφέρουν, και πολύ δικαιολογημένα, τους καριερίστες του Ολυμπιακού, οι οποίοι και χωρίς να το θέλουν θα σνομπάρουν τα σαβουροπαίχνιδα του πρωταθλήματος. Άλλο πρόσωπο θα έχει η ομάδα όταν αντιμετωπίζει π.χ. την Λίβερπουλ και την Σίτυ, άλλο όταν... ψάχνει το τρίποντο με τον Βόλο και τον Παναιτωλικό. Αυτό το δεδομένο το λαμβάνουν υπ' όψιν οι καφενόβιοι;

Στη φώτο, από την ήττα του ΠΑΟΚ στη Μπρατισλάβα.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗ ΖΥΓΑΡΙΑ, ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ