ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΜΟΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ

 

Όλα είναι ανοικτά στην ΑΕΚ. Τίποτα δεν τελείωσε με την ''απρόβλεπτη'' και μεγάλη νίκη στην Τραπεζούντα με 2-0, η οποία απλά φέρνει ηρεμία, αλλά και ελπίδα στην ομάδα. Ότι το στοίχημα δεν πέταξε, ότι η ομάδα παραμένει στους στόχους της, θα κυνηγήσει πρωτάθλημα και κύπελλο. Κι όμως, ένα ματς, μια επιτυχία, σαν και τη χθεσινή, έστω κι αν δεν ήταν αρκετή να δώσει την πρόκριση, δεν σβήνει με το σφουγγάρι το σήμερα και το χθες.

Σήμερα και χθες είναι η ΑΕΚ ένα μάτσο χάλια στα δυο παιχνίδια με την Κραϊόβα και τα άλλα δυο στις ήττες στο ΟΑΚΑ με Τραζονσπόρ και Ξάνθη. Μόνο για τα πρωτοσέλιδα η ΑΕΚ βγήκε από το πρόβλημα, επειδή κέρδισε χθες εκτός έδρας και άγγιξε την πρόκριση,

Ναι, όλα είναι ανοικτά στην ΑΕΚ, η οποία δεν έχει προπονητή. Η οποία ψάχνει προπονητή. Ο Κωστένογλου είναι υπηρεσιακός,ο δε Ίβιτς, όπως είναι άγνωστος ο νέος προπονητής, είναι επίσης άγνωστο πόσο θα αποδώσει, άρα πόσο θα παραμείνει. Τα τέσσερα(;) χρόνια είναι συμφωνία κι αυτό δεν λέει τίποτα. Στην πορεία κανένα συμβόλαιο δεν είναι πιο ισχυρό από την αναποτελεσματικότητα στη σχέση των δυο πλυρών. Της ανώνυμης εταιρείας και του επαγγελματία ποδοσφαιριστή, προπονητή, διευθυντή, ό,τι άλλο.

Σοκ αληθινό ήταν το ξεκίνημα της σαιζόν για την ΑΕΚ. Στο γήπεδο ένα πράμα που δεν βλεπόταν. Τι τύχη να έχει αυτή η ομάδα; Καμιά. Σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Καμιά εμπιστοσύνη να περιμένει κανείς αν στηριχθει η ΑΕΚ στον προπονητή, αλλά και στους παίκτες. Πόσοι απ' αυτούς, με εξαίρεση τους Μπάρκα, Μάνταλο, Βράνιες και Λιβάγια, αξίζουν σε ομάδα με στόχους σαν της ΑΕΚ;

Κι εκεί, στο μαύρο σκοτάδι, στο που πάει η ΑΕΚ, αν θα καταφέρει να σταθεί στα δικά της πόδια, στο ταμείο της απελπισίας, μόνο ένα όνομα υπάρχει. Μελισσανίδης. Έχει, δεν έχει ευθύνες ο ίδιος, στην ΑΕΚ θα ήταν να την κλαίνε οι ρέγγες, αν στο κεφάλι της βρισκόταν κάποιος περίεργος. Κάποιος λίγος.

Η αγωνιστική κρίση, λοιπόν, που αγκάλιασε την ΑΕΚ, και από την οποία δεν ξέφυγε κιόλας με το χθεσινό 2-0 στην Τουρκία, ''θυμίζει'' το αληθινό περιουσιακό στοιχείο της. Ότι έχει αφεντικό το μέγεθος Μελισσανίδη.

Διαβάστε ακόμα:

ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΕΠΙΑΣΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟ ΚΑΦΕΝΕΙΟ