Η ΑΡΡΩΣΤΙΑ ΤΩΝ ΒΑΖΕΛΩΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ

 

Έπεσαν πολύ χοντρά μπινελίκια στο ΟΑΚΑ, κι όλα για τους παίκτες του Παναθηναϊκού. Ήταν η ήττα, η ομάδα έχανε 3-0, αλλά το ποτήρι ξεχείλησε με την άθλια εμφάνιση στο ματς με τον ΟΦΗ. Παρών στο γήπεδο και ο Γιώργος Βαρδινογιάννης, ο 83χρονος πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ. Επάνω του ξέσπασαν οι πιο θερμόαιμοι.

Δεν τους ξεχνάνε τους Βαρδινογιάννηδες οι φανατικοί. Οι οργανωμένοι. Σε κάθε ευκαιρία θα τους θυμηθούν, δηλαδή θα τους σκυλοβρίσουν. Και τι βγαίνει απ' αυτό; Τίποτα. Βγαίνει το άχτι εκείνων που αμετάκλητα έχουν καταδικάσει την ''οικογένεια'' ως καταστροφέα της ομάδος.

Έχουν σταματήσει να ασχολούνται με τον Αλαφούζο. Σα να μην υπάρχει ο καναλάρχης. Σα να μην έχει αφεντικό η ομάδα. Το πρόβλημα του Παναθηναϊκού είναι πάντα οι Βαρδινογιάννηδες, παρ' ό,τι έγιναν παρελθόν, εγκατέλειψαν την ΠΑΕ και από το 2012 ανέλαβε ο Αλαφούζος.

Και μετά το σώου στο γήπεδο, όπου ο Παναθηναϊκός έχασε τελικά μόνο 3-1, η παράσταση είχε συνέχεια στις αθλητικές ιστοσελίδες. Τα άντερα τους είπανε οι βαζέλοι. Και σκοτωμός μεταξύ τους. Ο ένας έτσι, ο άλλος γιουβέτσι. Μονομαχίες, τι φταίει ο καπετάνιος, όχι έχει κι αυτός ευθύνη. Κάποιοι τολμούν να... σκεφτούν την πιθανότητα επιστροφής της οικογένειας, και παίρνει φωτιά το Κορδελιό από το κράξιμο εναντίον τους.

Τελικά. Αυτά συμβαίνουν, κι όσα άλλα προβλέπεται να ακολουθούν, και γι' αυτό ο ιδιοκτήτης της μότορ όιλ μονολογεί ''Ευτυχώς, φύγαμε και γλυτώσαμε...''.

Διαβάστε ακόμα:

ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ, Ο ΘΕΟΣ ΦΤΑΙΕΙ