ΓΙΑ ΑΡΗ ΛΟΥΚΟΥΜΙ ΣΥΡΙΑΝΟ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

 

Ντροπή για τον Παναθηναϊκό η τεσσάρα από τον Άρη. Το μέγα συμπέρασμα από το σύμπαν των ΜΜΕ. Ντροπή και διασυρμός της ιστορικής φανέλας από τη βαρειά ήττα στη Θεσσαλονίκη. Η αλήθεια, όμως, δεν έχει καμιά σχέση με την πραγματικότητα. Ούτε κατά προσέγγιση. Δεν υπάρχει καμιά ντροπή και ξεφτύλα, που να έφερε το αποτέλεσμα ενός παιχνιδιού. Απλά ο Παναθηναϊκός άρπαξε την τεσσάρα που του άξιζε από αντίπαλοπου διψούσε για τη νίκη. Και... πριν ξεκινήσει το ματς ήταν καλύτερος από τον Παναθηναϊκό.

Για να έχουμε ερώτημα καλό και χρήσιμο. Τι, αλήθεια, από τα δυο είναι ντροπή; Η μια συγκεκριμένη ήττα 4-0 ή το ότι ο Παναθηναϊκός σήμερα κατεβαίνει στο γήπεδο με ομάδα άξια να φάει τέσσερα. Και πέντε. Και έξι τεμάχια.

Μονάχα ένα ημίχρονο έπαιξε ο Άρης. Χόρτασε με το 4-0 και δεν έκανε κέφι να το παρατραβήξει. Ποια ντροπή; Η μεγάλη ντροπή είναι άλλη. Και μαζί η απίστευτη πρόκληση. Η κοροϊδία. Να περιμένουν κάποιοι νίκη εκτός έδρας του Παναθηναϊκού όταν μειονεκτεί στο 11 επί 11 σε σύγκριση με τον Άρη. Και οι 11 των γηπεδούχων, ένας προς έναν είναι καλύτεροι παίκτες από αυτούς του Παναθηναϊκού. Ακόμα και ο πάγκος του Άρεως είναι πιο ποιοτικός από τους αναπληρωματικούς του Παναθηναϊκού.

Αν το παιχνίδι τελείωνε στο 1-0, τότε σίγουρα θα έπεφτε το σαλιγκαρίσιο σάλιο, ότι ο Παναθηναϊκός έβγαλε... αντίδραση. Πράγματι, στο β' ημιχρόνιο ισορρόπησε το έργο, όμως γιατί ο Άρης είχε πάει για πατσες και ούζα.

Ντροπή να περιμένουν να κερδίσει ο Παναθηναϊκός διότι, λέει, είχε ανάγκη τη νίκη. Μόνος θα έπαιζε; Και ο Άρης ήταν με την πλάτη στον τοίχο, και έπαιζε στην έδρα του. Κι αν ο Παναθηναϊκός την επόμενη αγωνιστική αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό και είχε ανάγκη αποτέλεσμα ηθικού, το πρόγραμμα του Άρεως προβλέπει... ΠΑΟΚ.

Τυχερός ο Άρης που ξαναμπαίνει στο πρωτάθλημα, διότι τρακάρησε την κατάλληλη στιγμή με τον προβληματικό Παναθηναϊκό. Από την άλλη, ο Άρης προβλημάτισε κι αυτός με την απόδοση του. Αρνητικό το ότι ήταν αναποτελεσματικός, μόνο 4-0 σε πολύ περισσότερες ευκαιρίες, αλλά και γιατί πολύ ενωρίς ''αποσύρθηκε'' του αγώνα.

Διαβάστε ακόμα:


Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΜΕΤΑ ΤΟ 4-0 ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟ ΣΚΑΙ