ΔΙΚΗ ΤΟΥ Η ΝΙΚΗ, ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΤΟ ΓΚΟΛ

 

Η μεγάλη ντροπή και η χοντρή ξεφτύλα του Παναθηναϊκού με τη τεσσάρα από την αρειανάρα. Συμφώνησαν όλοι ότι πράγματι διασύρθηκε η παναθηναϊκάρα, και πιο πολύ υπερθεμάτισαν οι βαζέλοι. Πάθαμε χουνέρι αχώνευτο, λένε. Οι παίκτες ρεζίλεψαν την πράσινη φανέλα. Διαφωνώ. Κάθετα και οριζόντια.

Δεν κολλάει με τίποτα καμιά καραξεφτύλα όταν είσαι κατώτερος και χάνεις από καλύτερο αντίπαλο. Βαρειά η φανέλλα με το τριφύλλι, θα χρειαστεί τουλάχιστον μισό αιώνα, κι αν, η φανέλα του Άρεως να ζυγίζει το ίδιο. Έχει, όμως, σημασία και ποιος φοράει τη φανέλα. Δεν βγαίνει στην άκρη τούτη η... λεπτομέρεια.

Ποιος, όμως, για να δυσκολέψουμε την κουβέντα, μείωσε περισσότερο τη φανέλα του Παναθηναίκού στου Χαριλάου; Ο μαυρούκος που σκοράρησε, άσχετο ότι δεν μέτρησε το γκολ. Φοβερά πράγματα. Κάνει την προσπάθεια του ο Κολομπιάνος, στέλνει το τόπι στο δίχτυ και... πανηγυρίζει σαν τρελός. Η ομάδα είναι να την κλαίνε οι ρέγγες, έχει ρουφήξει τέσσαρα και ο σκόρερ του... τιμητικού γκολ δακρύζει από τη χαρά του.

Αυτό μόνο παίκτης μικρής ομάδας θα το έκανε αυτό. Ή έστω παίκτης που δεν ξέρει ή δεν του είπαν τι εστί Παναθηναϊκός. Τι συμβαίνει, όμως; Αυτό που έχει σπηκάρει πολλάκις ο αποδυτηριάκιας. Ο παίκτης παίζει για τον εαυτό του. Αν όχι μόνο για πάρτη του, πρώρα για τον εαυτό του και μετά για την ομάδα, την εξέδρα.

Ο Κολομπιάνος έβγαλε τον ενθουσιασμό και τη συγκίνηση γιατί ήταν προσωπική επιτυχία το γκολ. όχι της ομάδας.

Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟΝ... ΑΕΡΑ