ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΜΕ ΤΟΤΕΝΑΜ ΤΕΤΡΑΔΙΟ ΜΕ ΛΕΥΚΕΣ ΣΕΛΙΔΕΣ

 

Το περασμένο Σάββατο στο ματς με το νεοφώτιστο στο πρωτάθλημα Βόλο, ο Ολυμπιακός ήταν κακός. Η νίκη με 5-0 δεν κρύβει την όχι καλή του απόδοση. Συμβαίνει στο ποδόσφαιρο, να μην κερδίζει ομάδα με ευκαιρίες εντυπωσιακές, όπως να κερδίζει εύκολα και με σκορ μετά από μέτρια εμφάνιση. Ποιος, όμως, συγκρίνει τον Ολυμπιακό της Ελλάδος, μάλιστα στα παιχνίδια της σειράς με αντιπάλους που έχουν στόχο την επιβίωση, με τον Ολυμπιακό της Ευρώπης! Να το... χωνέψουν όλοι ότι όσο θα κρατήσει η παρουσία του Ευρωπαίου Ολυμπιακού στο champions league, θα επαναλαμβάνει τη μετριότητα του ο... Ολυμπιακός της Ελλάδος με τους μικρούς του πρωταθλήματος.

Κάνουν, δηλαδή, επιλογή αγώνων οι παίκτες του Ολυμπιακού; Βεβαίως. Βεβαιότατα. Κι αυτό δεν γίνεται με τη δική τους απόφαση, βγαίνει μόνο του. Και σήμερα στις 8 η ''απόφαση'' έχει ληφθεί. Θα παίξουν με πάθος και ό,τι βγει. Αυτό θα συμβεί κόντρα στην φιναλίστ του champions league Τότεναμ. Ό, τι βγει.

Είναι ανώτερη η Τότεναμ, είναι αγγλική, είναι πιο ακριβή, είναι το φαβορί... , όμως όλα αυτά τα δεδομένα και ''λογικά'', σ' ένα ματς πιθανόν να πάνε περίπατο. Αν, βεβαίως, βοηθήσουν οι συνθήκες της αναμέτρησης που σε καμιά περίπτωση ουδείς και ποτέ είναι σε θέση να προβλέψει και να προδιαγράψει.

Είναι έξω από την ποδοσφαιρική ''λογική'' να τοποθετείται ήδη ο Ολυμπιακός εκτός πρόκρισης και ικανός μόνο να διεκδικήσει την 3η θέση στον όμιλο, από τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου. Δεν υπάρχουν αυτά. Επειδή στον όμιλο συμμετέχουν Τότεναμ και Μπάγερν. Δεν υπάρχουν αυτά.

Εύκολα χάνει σήμερα ο Ολυμπιακός. Και χωρίς να το καταλάβει πως την πάτησε σε αγώνα που πόνταρε πολλά. Κερδίζει σήμερα ο Ολυμπιακός και κονταίνει στο Καραϊσκάκη την ομάδα του γνωστού μας Ντανιέλ Λήβυ, κάποτε αφεντικό στην ΑΕΚ. Και μόνο έκπληξη δεν θα είναι η νίκη της ελληνικής ομάδας, η ήττα της λονδρέζικης ομάδας. Και το ένα έχει τύχη, και το άλλο.

Με την ρωσική Κράσνονταρ, που ήταν το φαβορί, ποιος ειδικός και στατιστικολόγος είχε προβλέψει το 4-0 στο Καραϊσκάκη του Ολυμπιακού και την εκτός έδρας νίκη του στη ρεβάνς; Το ματς απόψε είναι λευκό τετράδιο από την πρώτη κιόλας σελίδα.

Διαβάστε ακόμα:

ΣΠΑΕΙ Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ... ΤΑΜΠΟΥ