ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΞΙΖΕ Η ΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ...

 

Αυτός που είχε προτείνει για προπονητή τον Κάρντόσο, αν συνεχίζει να έχει σχέση με την ΠΑΕ, ίσως να μην σταμάτησε να κτυπάει τη γκλάβα του σε ντουβάρι. Ήταν ένα μεγαλειώδες και αλησμόνητο φιάσκο η πρόσληψη του Πορτογάλου. Χθες στο Αγρίνιο σκόραρε πάλι ο Λιβάγια, ο γκολτζής της ομάδας που τον αμφισβητούσε ανοικτά, δημοσίως και επισήμως, ο πρώην του πάγκου.

Δεν είναι μόνο η αντιμετώπιση του Λιβάγια από τον πρώην. Είναι η καταστροφική του παρουσία στην ομάδα, η οποία ακόμα δεν έχει συνέλθει. Φανερό ότι οι παίκτες κάνουν υπερπροσπάθεια για να καλύψουν την ανεπάρκεια, την αντικανονική, την ανορθόδοξη προετοιμασία, που ήδη στοίχισε τον αποκλεισμό στην Ευρώπη.

Δικαιούται τη νίκη 1-0 επί του Παναιτωλικού η ΑΕΚ, αλλά δεν θα κέρδιζε αν δεν έβαζε το γκολ ο Κροάτης. Πάλι αυτός. Το μοναδικό γκολ, κι αυτό είναι το πρόβλημα της ΑΕΚ, η οποία για να επανέλθει με απαιτήσεις στο πρωτάθλημα θα χρειαστεί να μην αφήνει το ματς, ένα ματς κατάδικο της, να είναι... ρευστό μέχρι το τελευταίο λεπτό. Και στις καθυστερήσεις βρήκε την ευκαιρία να κάνει το 2-0 η ΑΕΚ, αλλά ελέγχεται διότι έστω και... θεωρητικά κινδύνευε να την πατήσει.

Διαβάστε ακόμα:

ΜΑΓΚΙΑ ΚΑΙ ΚΑΠΑΤΣΟΣΥΝΗ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΑΡΕΣ