ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΓΑΠΑΕΙ, ΟΧΙ ΤΟΝ... ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ

 

Δεν είπε ''Όχι'' μόνο στην Σπόρτιγκ της πατρίδας του ο Πορτογάλος προπονητής του Ολυμπιακού. ''Όχι'' είπε και σε περισσότερα φράγκα που του πρότεινε ομάδα από τη Μέση Ανατολή. Γιατί να μην είναι αλήθεια τα σχετικά αποκαλυπτικά ρεπορτάζ. Καλύτερος είναι ο Ρουμάνος Λουτσέσκου που έκανε συμβόλαιο με δυνατό νούμερο σε πετροδολάρια;

Τίποτα δεν μένει κρυφό. Ο 50χρονος Μαρτίνς απέρριψε άλλες δυο ακόμα δελεαστικές προτάσεις να αφήσει τον Ολυμπιακό. Γιατί, όμως; Όποιος πει ότι δεν ήθελε να φύγει από τον Ολυμπιακό, γιατί αγάπησε τον θρύλο, αξίζει φάσκελο στη διπλή.

Ούτε ήρθε γιατί ερωτεύτηκε τον Ολυμπιακό ο Μαρτίνς, και ο κάθε προπονητής, και ο κάθε ποδοσφαιριστής. Ούτε θα φύγει, όποτε φύγει για άλλη ομάδα, επειδή μίσησε τον Ολυμπιακό.

Ο επαγγελματίας κοιτάει τον εαυτό του. Μόνο. Ποτέ την ομάδα. Ποτέ! Ήρθε στην ομάδα διότι έκρινε πως ήταν η καλύτερη δυνατή επιλογή. Φεύγει από την ομάδα με το ίδιο κριτήριο, ότι θα βοηθήσει την καριέρα του η άλλη ομάδα.

Έτσι και ο Μαρτίνς. Τα έβαλε κάτω, τα ζύγισε και κατέληξε ότι τον συμφέρει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό. Αυτό δεν σημαίνει ότι έγινε οπαδός της εξέδρας. Ούτε θα ήταν ένας προδότης αν έλεγε αντίο.

Διαβάστε ακόμα:

ΠΟΙΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ, ΤΟ ΠΑΡΑΤΡΑΒΗΞΑΝ ΟΙ ΠΟΡΤΟΓΑΛΟΙ