Ενας ΠΑΟΚ ουτε στο ονειρο!

 

Βαρβαρότητα ποδοσφαιρική είναι να στέκεται ο άλλος στο αποτέλεσμα. Να κλείνει τα μάτια του στην ποδοσφαιρική μαγεία και στη διάρκεια του παιχνιδιού να αγωνιά μήπως η δική του ομαδάρα δεν κερδίσει. Μήπως φύγει ηττημένη από το γήπεδο. Ύβρις. Χυδαιότητα στον άγνωστο θεό της μπάλας. Είναι σαν εκείνον τον τυχερό που βρέθηκε σεξουαλικά με γυναίκα και μετά από μαγική συνουσία ο μαλάκας ένοιωσε τρισευτυχισμένος μόνο γιατί την έκανε δική του. Μόνο γιατί το όργανο του διείσδυσε στον κόλπο της.

Το ποδοσφαιρικό δρώμενο, με άγνωστο σενάριο, πέρα από το όποιο αποτέλεσμα, με την ποιότητα και τις απρόβλεπτες ''στιγμές'' του, προσφέρει θέαμα στα όρια της έκστασης, Είτε η μπάλα καταλήξει στο πλεκτό, είτε όχι. Είτε κάτσει αυτό ή το άλλο αποτέλεσμα, αυτό ή το άλλο σκορ.

Δεν θυμάμαι να έχω ξαναδεί τόσο γεμάτο, τόσο συναρπαστικό αγώνα σαν το χθεσινό, με την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Αλησμόνητο. Ειδικά ο ΠΑΟΚ ήταν η απόλυτη αποθέωση της έκπληξης στην Ιστορία του. Υπέροχος. Ικανός κάθε στιγμή να επιτεθεί οργανωμένα και αποτελεσματικά να φτάσει μέσα στην περιοχή της ΑΕΚ. Ένας ΠΑΟΚ απειλητικός, επικίνδυνος, κινηματογραφικός, ούτε σε όνειρο. Σε κάθε ορμητική επέλαση του ΠΑΟΚ στη σκέψη μου ερχόταν η μουσική από το χορό της φωτιάς του Χατσατουριάν

Μπράβο και στην ΑΕΚ που στάθηκε στο ύψος, στις απαιτήσεις του αγώνα, όπως τις όρισε ο πρωταθλητής. Ο εκπληκτικός, ο συναρπαστικός ΠΑΟΚ. Τα αφήνω σ' άλλους όλα τα άλλα, τα πεζοδρομιακά και αγοραία, ότι η μια ομάδα άξιζε τη νίκη, η άλλη στάθηκε τυχερή, το κοράκι ήταν μουδιασμένο, ο ένας προπονητής έκανε σωστές κινήσεις κ.α.

Μετά το σεξ που μου χάρισε το κορίτσι δεν πήγα στην παρέα να κοκορευτώ σα φτηνός μαλάκας. Έκανα κάτι άλλο. Της έστειλα ένα μάτσο λουλούδια και της έγραψα ποίημα εμπνευσμένο από τις χάρες του κορμιού της.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΣΤΗΝ Β' ΕΘΝΙΚΗ