ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΖΑΜΠΑ...

 

Μην ακούω ανοησίες. Για την ομαδάρα του κανένας δεν πάει να βαρέσει κάποιον. Διαιτητή, δημοσιογράφο, δικηγόρο. Κάποιον επώνυμο που υποτίθεται ενεργεί σε βάρος της ομαδάρας. Βγάλε από το λογαριασμό τον αντίπαλο χούλιγκαν, τον οργανωμένο άλλης ομαδάρας. Αυτά τα νταηλήκια είναι υπόθεση ξεκαθαρίσματος λογαριασμών και δεν προκύπτουν κατόπιν εντολής ''άνωθεν''.

Το ξύλο θα πέσει από επαγγελματία. Ο δράστης δεν είναι άρρωστος οπαδός. Άλλο αν έχει κάποια σχέση με την οργανωμένη εξέδρα. Μεροκάματο θα βγάλει. Δουλειά θα κάνει.

Και δεν είναι πρωτάρης ο δεχόμενος την παραγγελιά να κοπανήσει κάποιον. Την έχει ξανακάνει τη βρωμοδουλειά. Και ως ''επαγγελματίας'' τηράει το συμβόλαιο. Θα τραυματίσει το στόχο σύμφωνα με την επιθυμία του ηθικού αυτουργού. Π.χ. στέλνει στο νοσοκομείο το θύμα για μια εβδομάδα, όχι τρεις μήνες.

Κι ερχόμαστε στον οπαδό. Που είναι της ομάδας οπαδός, όχι και τσουτσέκι της προεδράρας. Λοιπόν. Όταν ο οπαδός από... αγάπη στην ομαδάρα του αποδέχεται την εγκληματική συμπεριφορά της προεδράρας, τότε είναι μια πατσαβούρα και μισή οπαδός.

Διαβάστε ακόμα:

ΕΚΑΝΑΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ