Ο ΠΑΟΚ ΦΩΝΑΖΕΙ ''ΞΑΝΑΠΑΙΡΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ''!

 
Ένα ακόμα παλούκι πέρασε ο πρωταθλητής ΠΑΟΚ, ο οποίος βρίσκεται σταθερά αιχμάλωτος μιας πορείας να πολεμάει και με αντίπαλο τον ίδιον τον... εαυτό του. Μην τυχόν και χάσει το... άχαστο σερί του από την περασμένη σαιζόν. Έτσι είναι. Καταδικασμένος ο ΠΑΟΚ να αντιμετωπίζει και την πίεση να διατηρήσει το αήττητο.
Δεν γίνεται να μη χάσει παιχνίδι και ο ΠΑΟΚ. Όλοι το ξέρουμε ότι θα συμβεί το... μοιραίο, αυτό που δεν έχει αποφύγει καμιά ομάδα στο σύμπαν. Να, γιατί πράγματι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε λούκι, να γνωρίζει ότι κάποια στιγμή, δικαίως ή αδίκως, ακόμα και στην καλύτερη του ημέρα, θα προκύψει η ατυχία και θα χάσει από τον αντίπαλο.
Χθες, δέκατη αγωνιστική ο πρωταθλητής έκανε το πέμπτο διπλό, 1-0 με τον ΟΦΗ, ο οποίος ηττήθηκε για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα 2019-20, στα προηγούμενα τέσσερα εντός έδρας ματς πήρε τέσσερις καθαρές νίκες.
Το σημαντικό για τον ΠΑΟΚ δεν είναι ότι καθάρισε ένα ακόμα παιχνίδι, είναι ότι άξιζε με το παραπάνω το τρίποντο. ''Παραμένω το πρώτο φαβορί'' είναι το μήνυμα στον... Ολυμπιακό, που δικαιολογημένα περίμενε να σκοντάψει ο πρωταθλητής σε ματς-κλειδί, όπως ήταν αυτό κόντρα στον ΟΦΗ.
Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΤΗΣ... ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ