ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Η ΖΟΡΙΚΗ ΔΟΚΙΜΑΣΙΑ

 

Ποια τύχη να έχει στο Λονδίνο απόψε ο Ολυμπιακός κόντρα στην Τότεναμ. Δεν κέρδισε τον ουραγό της βαθμολογίας Πανιώνιο και ελπίζει σε... αξιοπρεπή εμφάνιση με την ανώτερη του αγγλική ομάδα; Όποιος το λέει αυτό έχει άγρια μεσάνυκτα από μπάλα. Ουδεμία σχέση έχει το ένα ματς με το άλλο. Το ίδιο ισχύει αν... συγκρίνει κανείς αυτό με την Τότεναμ με εκείνο της προσεχούς Κυριακής εναντίον του ΠΑΟΚ.

Πέρα από αυτό. Η αλήθεια είναι ότι ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε ζόρικη κατάσταση. Ξεκίνησε αρκετά καλά στην Ευρώπη, με συνέπεια να προκριθεί σε όμιλο του champions league και σήμερα στην ατζέντα του υπάρχει μονάχα το πρωτάθλημα. Για λόγους... τυπικούς παίζει η πιθανότητα να συνεχίσει στο europa league.

Είναι δοκιμασία για τον Ολυμπιακό αυτό το ματς με την Τότεναμ. Έχει ανάγκη βαθμών και πιθανόν να τους πάρει και να μην τους... χρειάζεται, τελικά. Από την άλλη η Ευρώπη είναι εκτός λογαριασμού για τον Ολυμπιακό.

Μια ομάδα αγωνίζεται με συγκεκριμένο και χειροπιαστό στόχο. Αυτά θα πάιξουμε για να δείξουμε ποιοι είμαστε, για να κάνουμε μια... νέα αρχή που λέει ο Μάρτιν δεν αποτελούν κίνητρα, Σίγουρα το ηθικό του Ολυμπιακού θα κτυπήσει ψηλά ακόμα κι αν χάσει σήμερα, αλλά πραγματοποιήσει πολύ καλή εμφάνιση. Συμβαίνει, καθόλου ασυνήθιστο ομάδα να κερδίσει τις εντυπώσεις και στην ήττα της.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΠΑΟΚ ΝΑ ΜΑΣ ΔΕΙΞΟΥΝ ΚΛΑΣΗ