Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΝΕΟΣ... ΜΑΣΕΡ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ

 
Από αύριο κιόλας ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός Ευάγγελος Μαρινάκης αρχίζει να παίρνει μαθήματα μαλάκτη και η είδηση μόνο ψεύτικη δεν είναι όσο κι αν διαβάζεται αστεία και παραμυθένια. Είναι γνωστό ότι κάποιες φορές ο εφοπλιστής έχει μπουκάρει στο αποδυτήριο των διαιτητών είτε για να παραπονεθεί, είτε για να τους... ευχηθεί καλά σφυρίγματα. Αντικανονική ενέργεια, έστω κι αν ο Μαρινάκης δεν έχει κακές προθέσεις. Να απειλήσει το κοράκι, δηλαδή. 
Τέλος πάντων, προκειμένου στο εξής να κινείται νόμιμα στο χώρο των αποδυτηρίων ο Μαρινάκης αποφάσισε να γίνει ο μασέρ του Ολυμπιακού. Την ιδέα του την έδωσε ο κάποτε στενός του φίλος Αχιλλέας Μπέος, ο οποίος σήμερα είναι απέναντι, ποδοσφαιρικά κι όχι μόνον. Στο παιχνίδι Βόλος- Ολυμπιακός που τέλειωσε 0-0 ο δήμαρχος Βόλου ήταν ο... μασέρ της ομάδας. Αυτά γίνονται μόνο στο σινεμά.
Ο Μπέος δεν έχει ιδέα από μασάζ σε αθλητές κι όχι. Ο Μαρινάκης μετά από μαθήματα ταχείας εκμάθησης θα δηλωθεί στο φύλλο αγώνα της 11ης Ιανουαρίου, ημέρα που ο Ολυμπιακός θα παίξει εκτός έδρας με την Λαμία. Και ο Μαρινάκης θα κάνει τόσο χαλαρωτικό μασάζ στους ποδοσφαιριστές, που θα πάρουν άνετα το ''2''. Κι ας τολμήσει ο διαιτητής και το VAR να ακυρώσουν κανονικό γκολ, όπως συνέβη στο Βόλο του εοεοεο Μπέου. 
Διαβάστε ακόμα:
ΑΡΗΣ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ... ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ