ΟΙ ΔΥΟ GLADIATORS ΣΤΗ ΡΩΜΑΙΚΗ ΑΡΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

 

Από τη μια ο Καραπαπάς, με τα κιλά του να κρέμονται από τα πατζάκια του, από την άλλη ο Μπέος, που πριν ακόμα γίνει δήμαρχος σενιαρίστηκε ο άνθρωπος, ξεφορτώθηκε περριττές πατσές. Τσακωθήκανε οι δυο τους και έκλεψαν την παράσταση. Είπαν και τα γαλλικά τους, παρ' ό.τι μόνο ο Αχιλλεύς γνωρίζει διότι έχει κάνει και διερμηνέας, απλά ο άλλος, ο δημοσιογράφος επαναλάμβανε τις ατάκες του δήμαρχου.

Βόλος- Ολυμπιακός στο πρόγραμμα, ποδόσφαιρο βέβαια να παίξουν, αλλά όταν οι δυο αντίπαλοι διαθέτουν μονομάχους, ταυρομάχους να υπερασπίσουν το δίκαιο τους, αλλά και να προστατεύσουν την αξιοπιστία του θεάματος, τότε από μπάλα χαίρεται. Μόνο η μπάλα; Καταργείται και το πρωτάθλημα, τα όργανα και οι κανονισμοί και όλοι καλούμαστε να παρακολουθούμε καραγκιοζιλήκια. Και αφήνουμε στους αφελείς το καθήκον να μας πουν ποιος από τους δυο έχει το άδικο. Λες και έχει καμιά σημασία.

Όταν ο Μπέος εμφανίζεται ως μεταφραστής γερμανικών, ολλανδικών, πορτουγκέζικων κι άλλων ακόμα γλωσσικών διαλέκτων, δεν υπάρχει καμιά ομοσπονδία και καμιά διοργανώτρια του πρωταθλήματος. Τελειώσαμε. Αύριο και με τα μπούτια που διαθέτει ο Καραπαπάς γιατί να μη δηλωθεί μέλος στις μαζορέτες του Ολυμπιακού, έστω υπεύθυνος στα κορίτσια, για να μην είναι ασυνόδευτες εκτός έδρας.

Αποβλήθηκαν οι δυο τους, Καραπαπάς κα Μπέος. Και εκεί τελείωσε το show! Αν υπήρχαν αρμόδιοι, με την αποβολή τους από το αγωνιστικό χώρο, έπρεπε να άρχιζε το πραγματικό πανηγύρι. Γιατί αν δεν είναι αυτό δεν αποτελεί δυσφήμιση του ποδοσφαίρου, ποια είναι;

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΑΠ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ;