ΑΥΤΗ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΔΕΙΧΝΕΙ... ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ

 

Το πήραν το ''μήνυμα'' τα κοράκια με τη τρομοκρατική ''επίσκεψη'' άγρια μεσάνυχτα στο σπίτι του διαιτητή Άγγελου Ευαγγέλου (φώτο). Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι Βόλος - Ολυμπιακός 0-0. Ποιοι το έστειλαν το ΄΄μήνυμα'' στον διαιτητή που είχε οριστεί στο VAR; Αυτό είναι άγνωστο, και θα παραμείνει άγνωστο, άρα τζάμπα κόπος από την ασφάλεια Αττικής που έκανε έρευνα για τις ζημιές στην πολυκατοικία του Ευαγγέλου.

Αποχή αποφάσισαν οι διαιτητές. Δεν πρόκειται να βγει τίποτα. Που σημαίνει ότι θα συνεχίσουν να στέλνονται ''μηνύματα'' στα κοράκια αν κάποιοι τους θεωρούν στημένους. Ότι κάνουν όχι ανθρώπινα λάθη στα σφυρίγματα τους. Ένας άλλος Τζήλος θα πάει νοσοκομείο, ένας άλλος Ευαγγέλου θα πάρει το ίδιο ή περίπου ''μήνυμα''.

Αυτή η απόφαση να κάνουν αποχή οι διαιτητές αξίζει. Δείχνει ότι όχι μόνο την αντίδραση τους στη μαφιόζικη συμπεριφορά των ''άγνωστων'' γνωστών, αλλά κυρίως την επιθυμία τους να είχαν ανεξαρτησία. Δυστυχώς, η εξουσία των διαιτητών είναι εντελώς ανύπαρκτη. Υπηρετούν το ποδόσφαιρο σε καθεστώς απόλυτης εξάρτησης. Κι αυτό δεν είναι το χειρώτερο!!!

Το χειρώτερο για τη διαιτησία, βέβαια και για το ποδόσφαιρο, είναι ότι το πρωτάθλημα παίζεται σε ατμόσφαιρα καχυποψίας και παρεμβάσεων από τους ισχυρούς της πιάτσας. Ένα ασταμάτητο κυνηγητό ποιος θα εξασφαλίσει περισσότερες ''άκρες'' και στη μέση τα κοράκια.

Για φαντάσου! Να είναι κάποιος διαιτητής και να ξέρει ότι και για ανέλθει στην ιεραρχία, από τις μικρές κατηγορίες στη souper league, και να κρατηθεί υψηλά δεν έχει άλλο δρόμο από το να κάνει συμβιβασμούς. Να μη δυσαρεστεί κάποιον ''μεγάλο'' ΠΑΕ με κόσμο πίσω της. Aντε να χαθείτε, μεγαλομέτοχοι και πορωμένοι οπαδοί, με το κωλοποδόσφαιρο σας.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕΤΑ ΤΑ... ΚΑΚΑ ΑΠΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ