Ο ΑΡΑΠΗΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΜΟΝΟ ΞΑΝΘΙΕΣ

 

Ταϊγκερ Γουντς. Λέει κάτι το όνομα; Στις ΗΠΑ λέει πολλά. Πόσα πολλά; Ό,τι είναι για την Ευρώπη ο Μέσι και ο Ρονάλντο μαζι στο ποδόσφαιρο χρηματιστηριακά, είναι, και ακόμα περισσότερο στις ΗΠΑ ο Νο1 παίκτης στο γκολφ, ο μαύρος Tiger Woods. To ''τάιγκερ'', το τίγρης, είναι παρατσούκλι, αλλά τόσο... καθιερωμένο που έχει αντικαταστήσει το μικρό του όνομα, το Eldrick.

Πολυδισεκατομμυριούχος o τύπος. Από τα 20 του χρόνια που έγινε επαγγελματίας δολάρια ατέλειωτα κερδισμένα στο γκολφ. Κυρίαρχη φυσιογνωμία παγκόσμια, κανείς άλλος δεν έμεινε τόσα πολλά χρόνια στην κορυφή της κορυφής, όπως αυτός. Αμέτρητες οι διακρίσεις του, η τελευταία τον Απρίλιο του 2019. Παγκόσμια πρωταθλήματα 18, αμερικάνικα 14, στη φώτο η βράβευση του από τον πρόεδρο των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Τίγρης μια αδυναμία είχε κι αυτή του στοίχισε οικονομικά, αλλά και κατέστρεψε τη δημόσια εικόνα του. Πάθος του να ξενοπηδάει ξανθιιές και... εξωφυλλαρούχες. Μοντέλες, τραγουδίστριες, ηθοποιϊνες, αρκεί αυτές να είναι οπωσδήποτε ξανθομάλλες και να έχουν μπει εξώφυλλο σε κάποιο περιοδικό. Μανίες είναι αυτές. Χούγια.

Ξανθιά, κατάξανθη, κάτασπρη, με σκανδιναβικές ρίζες και η πρώην γυναίκα του που την απατούσε και το 2013, όταν τον έπιασε στα πράσα τον χώρισε και του έφαγε ένα γκραν πακέτο διατροφή. Ποια ήταν η ζημιά του σούπερ γκόλφερ; Επιτόπου άρχισε να χάνει τον ένα χορηγό μετά τον άλλον. Μιλάμε για μίλιονς. Για μπίλιονς ντόλαρς. Μιλάμε για πολυεθνικές, άλλωστε.

Αμερική είναι αυτή. Κατ' εξοχήν συντηρητική κοινωνία, που δεν συγχωρεί, δεν ανέχεται αλητείες και οικογενειακά παραστρατήματα. Χρειάστηκαν 4-5 χρόνια να δείξει ότι άλλαξε συμπεριφορά ο βουδιστής στο θρήσκευμα Τάιγκερ Γουντς για να κερδίσει την εμπιστοσύνη των χορηγών. Ότι έγινε... λευκή περιστερά, ότι δεν πρόκειται να σκανδαλίσει την κοινωνία. Τα ξανάφτιαξε με την σύζυγο του, έτσι τα λεφτά που της είχε δώσει, όταν χώρισαν για να την αποζημιώσει, επέστρεψαν στο ζευγάρι πλέον. Γεννήθηκε το 1975, σα σήμερα στις 30 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμα:

ΟΙ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΕΣ ΤΟΥ 2019, ΟΧΙ ΟΙ... CRLEBRITIES!