ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΠΑΡΘΕΝΙΑ Ο ΑΡΗΣ ΜΕ ΣΟΥΓΙΑ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ!

 

Το πρωτάθλημα τελείωσε για τον Άρη με τη μεγάλη νίκη 4-2 επί του πρωταθλητή και αήττητου ΠΑΟΚ. Τίποτα άλλο πιο... ηδονικό δεν υπάρχει για τα αριανά από αυτό που πέτυχε η ομάδα τους. Πήραν την παρθενιά του αιώνιου αντιπάλου και το παναγύρισαν σα να έκαναν ανάσταση.

Καλύτερος ήταν ο ΠΑΟΚ από κάθε άποψη, μάλιστα το παιχνίδι ξεκίνησε με δικό του γκολ στα πρώτα πρώτα λεπτά. Και η συνέχεια ήταν του ΠΑΟΚ, που λειτουργούσε ως δράση, με συνέπεια ο Άρης να περιοριστεί σε ρόλο αντίδρασης. Έλα, όμως, που το 0-1 μετατράπηκε σε 4-1!!! Γιατί;

Επειδή ο κατώτερος αγωνιστικά Άρης έπαιζε ψυχωμένα. Κάποιοι παίκτες του πολεμούσαν με τη φαλτσέτα δαγκωμένη στα δόντια. Τέτοιον παίκτη δεν τον είχε ο ΠΑΟΚ, που ''τιμωρήθηκε'' διότι από το πρώτο ημιχρόνιο δεν αύξησε το 1-0, να το πάει 0-2 και 0-3.

Δυο φορές η μπάλα έφτασε στην περιοχή του ΠΑΟΚ και ο Άρης ανέτρεψε το 0-1 σε 2-1. Αυτό τα λέει όλα, για την ''απουσία'' στην πραγματικότητα του πρωταθλητή, ήταν μακριά από τις απαιτήσεις της συγκεκριμένης αναμέτρησης.

Ο σοφός της πιάτσας βλέποντας χθες έναν ξενέρωτο ΠΑΟΚ είπε την κουβέντα του: ''Δεν παίρνει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ... Ομάδα που τρώει τέσσερα γκολ, μάλιστα τόσο εύκολα, δεν παίρνει πρωτάθλημα... ''.


Διαβάστε ακόμα:

Ο ΠΑΟΚ ΥΠΕΡΕΧΕΙ ΤΟΥ... ΙΣΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ, ΤΟΥ ΑΡΕΩΣ